Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Melyik ezós a legfanatikusabb...

Melyik ezós a legfanatikusabb a topicban és kik a legnagyobb szkeptikusok? :D

Figyelt kérdés
persze azok közül akik névvel irkálnak
2013. júl. 1. 15:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a képzettsége, ő az egyetlen aki próbálkozik azzal, hogy felfogja amit mondanak neki, a többi csak süketel
2013. júl. 2. 17:04
 22/29 Dalek Traak ***** válasza:
100%

Mint látom már leírtátok a legjellemzőbb személyeket mindkét táborból, ezért én csak kiegészítést írnék.

-Először is nem lehet minden ezóst, illetve szkeptikust egy kalap alá venni. Az ezósok sem hisznek mindenben a kategórián belül, illetve a szkeptikusok sem szkeptikusok mindenben.

-A szkeptikus és ezós szót nagyon sokan negatív jelzőként használják, de nem azok.

-Szenthelyi Árpád és 404 már rég nincsenek itt.

-Haggard nem szkeptikus, ő hisz a földönkívüliekben.

-És hogy ki az a Vera?

Ő 'volt' a leghírhedtebb, legidegesítőbb egyén itt az oldalon. Folyton abszolút hülyeség kérdéseket tett fel és ezekkel provokálta a népet. Élvezte, ha idegesítheti az embereket. Amikor bannolták újra visszatért új néven és folytatta tevékenységét. Ez jópárszor ismétlődött. Ki tudja hány néven volt már itt, ilyen pl.: Waulberg Veronika, Feibert Katalin, Kis Coffos, Szép & Okos kislány, Anorexiás Annunaki. Ő 'volt' az én nagy ellenfelem. Sok csatát vívtam vele itt az oldal kibernetikus felületén. Aztán eltűnt. Én viszont azóta is itt vagyok, a csatát látszólag megnyertem.

Azóta sokan feltették az ő régi kérdéseit, azt a látszatot keltve mintha visszatért volna.

Hogy miért tettem idézőjelbe a 'volt' szót? Ha elgondolkodtok ti is kitalálhatjátok. Én most csak annyit mondok: SPOILER

2013. júl. 3. 15:12
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Vera nem tűnt el, a Nelvin nevű felhasználó az, csak név nélkül szokott kérdéseket kiírni, hogy ne jöjjenek rá ki teszi fel a troll kérdéseket .

OM

2013. júl. 3. 15:25
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"Vera nem tűnt el, a Nelvin nevű felhasználó az, csak név nélkül szokott kérdéseket kiírni, hogy ne jöjjenek rá ki teszi fel a troll kérdéseket ."

A gond az, hogy így is rájövünk...

2013. júl. 3. 21:15
 25/29 anonim ***** válasza:
15%

"Nem érdekel a képzettsége, ő az egyetlen aki próbálkozik azzal, hogy felfogja amit mondanak neki, a többi csak süketel"

ismered azt a mondást, hogy próbálkozni a kutyák szoktak ? Na, kb ő is ilyen hatékonysággal teszi!

2013. júl. 3. 21:25
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

"ismered azt a mondást, hogy próbálkozni a kutyák szoktak ? Na, kb ő is ilyen hatékonysággal teszi!"

Na, az már tök jó, mert mifelénk ha a kutyák próbálkozásig jutnak, azt többnyire hatékonyan és sikerrel teszik :)

2013. júl. 3. 21:34
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

"Na, az már tök jó, mert mifelénk ha a kutyák próbálkozásig jutnak, azt többnyire hatékonyan és sikerrel teszik :)"

elkeserítelek...csak nálatok :LOL. Ha sokat szoktad figyelni a kutyákat egymással próbálkozva, nem lehet valami normális életed. Kutyaizélést nézni szánalom :/

2013. júl. 3. 22:29
 28/29 anonim ***** válasza:

Nálunk = a környékünkön. De máshol is vannak kutyákkal foglalkozó ismerőseim, szóval ne félts engem, többé-kevésbé azért értek hozzájuk ;)

Egyébként pedig bármily hihetetlen, város szélén, tanyakörzetben, kertesházban, állatok között élem mindennapjaimat, és ha esetleg neked újdonság is lenne ez a szó, figyelmes is vagyok. Odafigyelek az állatokra, akikkel együtt élek, tudom, mikor mire van szükségük, mi van velük, melyik szuka mikor tüzel, mikor kell ideiglenesen szétválasztani, vagy összeengedni őket, stb.

És ha el is keserít a tudat, nem csak felénk, mindenfelé minden épeszű és felelősségteljes gazdi tudja, mikor kanos a kutyus, hogyan kell levezetni, vagy pároztatni, hogy csak tervezett kölykök szülessenek, és ne csak "utcaturmix" kiskutyák jöjjenek össze mindenféle próbálkozásból... Vagy ha ezt nem is, legalább úgy tartja, hogy ne szökjön ki az eb, hogy minden szukát meghágjon a környéken.

Szóval elég gáz, ha nálatok a kutyák csak úgy vannak, és szabadon próbálkozhatnak egymás között, mert drágalátos személyed méltóságán alulinak érzi, hogy a háziállatai ilyen irányú igényeivel a legkevésbé is törődjön... ha ezt te nem normális életnek tartod, akkor inkább a tiéd felől van min aggódni...

2013. júl. 3. 22:46
 29/29 anonim ***** válasza:
56%
utcaturmix :D
2013. júl. 4. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!