Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A laposföld esetén hol keringe...

Attilav kérdése:

A laposföld esetén hol keringenek a műholdak ? Hogy működik a GPS ?

Figyelt kérdés

Ezek a kérdések régóta foglalkoztatnak. A laposföld elméletet logikusnak tartom(józan paraszti ésszel), hiszen oldalt/fejjel lefelé álló emberekről/épületekről/hajókról készült képeket még soha nem láttam. A nyílt tenger egy végtelen sík, görbületnek nyoma sincs(láttam már nyílt tengert a saját szememmel).

Az elmélet szerint van felettünk egy búra és ez alatt terül el a légkör. Lehetségesnek tartjátok hogy az "űr" az valójában a légkör és a búra teteje közti terület ahol a "műholdak" keringenek, héliumos léggömbökkel ? Azt hallottam hogy a világ legnagyobb hélium felhasználója állítólag a NASA. A GPS-re a földi antennákat hozzák fel a laposföldesek. Mivel tudtommal a GPS/GLONASS/BEIDOU katonai projektek is, szerintem simán elképzelhető hogy földi katonai antennák szolgáltatják a GPS jeleket, esetleg a mobil átjátszó tornyoknak is van ilyen titkos funkciója. Találkoztatok már olyan anomáliákkal/hibákkal GPS használata közben, ami arra utalt hogy esetleg földi antennák szolgáltatják a jeleket ?

Van a neten valahol egy koherens komolyan vehető laposföldi műhold/gps működési elméletet tagalaló oldal/oldalak ? Ilyenekkel még nem találkoztam.

jan. 27. 20:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 sadam87 ***** válasza:
74%

"1:03:10-től Behaltam "a sarkcsillag pont hogy a legdurvábban vándorló dolog mert az mert az egy bolygó tehát az még radikálisabban mozog "😅😂😅😂😂"

Ott valóban azt mondja. Most már tényleg csak az a kérdés, hogy honnan veszed, hogy a beszélő fizikus...

"De. Ezt mondta. Amennyire lehet a NASA menti, kimagyarázza ügyeskedve a menthetetlent. Ezért is szedi le a buborékos felvételeket."

Javaslom ennek a szövegértés nevű jelenségnek a gyakorlását!

"Akkor a többi kérdésemre nem tudtál te sem válaszolni?"

Én beérem annyival is, hogy egy hazugságodat cáfoltam. (Na jó, az az egy igazából kettő volt, mert ugye az is kiderült, hogy nem is a NASA-nak dolgozik az illető - ha már te beszélsz belemagyarázáról...) A maradék összevágott kamu videó elemzését meghagyom másnak.

Felhívnám inkább a figyelmed a 108. válaszoló válaszára! Esetleg a sok kamu oldal és videó helyett valami hitelessel támaszd alá az állításodat! Például azt, hogy mit mondott a NASA, azt a NASA oldalával. Ilyet eddig 0 alkalommal sikerült linkelned.

De pár nem linkesre még akkor, hogy ne nyugtalankodj.

"-Van olyan hely a Földön ahonnan ha szabad szemmel szétnézel az égre és a tengerre magad is megbizonyosodhatsz, hogy a Föld lapos. Nem veszel róla tudomást, mert nem vagytok képesek feldolgozni az igazságot és hogy átvertek"

Érdekes, én voltam tengerparton, és nem láttam a másik oldalát. Távcsővel sem. Meg a hajókat sem olyan hű de nagyon sokáig. Ez hogy is bizonyítja, hogy lapos lenne a Föld?

Csak példaként: az Adria-tenger kerszetben 200 km. Nem hallottam róla, hogy bárki látta volna például Montenegróból vagy Horvátországból az Olasz partot. Miért is. (Csak összevetés képen, kb. 200 km-re van Budapesttől a Magas-Tátra. Tiszta időben a Pest környéki hegyekből látszik. Többek között onnan tudom, mert én is tapasztaltam.) Szóval akkor az olasz part miért is nem látszik kb. ugyanekkora távolságból?

"-A Föld a légkörét régen lerázta volna ugyanis amikor gyorsul, lassul szanaszét rázkódva ledobta volna a légkörét és most aludni sem tudnál, ha úgy mozogna a Föld ahogy tanítják egyetemen."

Ezzel elsősorban azt bizonyítottad, hogy lövésed nincs róla, mit tanítanak a légkör viselkedéséről és a Föld mozgásáról az egyetemen. Segítek, nem kellett volna "lerázni". Főleg nem azért, mert nem gyorsul lassul. Hanem egyenletesen forog. Amit mondjuk nem csak az egyetemen tanítanak, hanem már általános iskolában is, de látom, neked még ezt a szintet sem siekrült megugrani.

"A Föld lapos és mozdulatlan, ha eldobod az agyadba rögzített dogmákat és mondjuk pár percnél tovább gondolkozol rajta"

Nagyon érdekes tanács. Te próbáltad már valaha? Mert nem úgy látszik...

U

febr. 17. 20:03
 112/118 sadam87 ***** válasza:
62%

Amúgy ha már így számon kéred, hogy én mire válaszolok, esetleg válaszolhatnál te az én három hete, 100 válasszal ezelőtt feltett kérdésemre. Mert azt még nem sikerül...

"hogy magyarázza a laposföldes modelljük azt, hogy amikor nálunk, Magyarországon még bőven nappal van, Vietnámban (például) már éjszaka, lement a Nap?"

febr. 17. 20:04
 113/118 anonim ***** válasza:
52%

sadam87!

Ezt az alakot teljesen reménytelen bármiről is meggyőzni, ne pazarold az idődet ilyenek figurákra.

febr. 17. 21:09
 114/118 anonim ***** válasza:
Szerintük nincsenek műholdak, mivelhogy űr sincs. A GPS-eket meg a Földről müködtetik.
febr. 18. 08:41
 115/118 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintük nincsenek műholdak, mivelhogy űr sincs. "

Ilyet hol hallottál tőlük? Én még ezt a verziót nem hallottam.

febr. 18. 09:04
 116/118 anonim ***** válasza:
115: Pedig a zömük így gondolja. Szerintük minden űrfelvétel kamu, az űrben járt emberek pedig bérhazudozók, Farkas Bertalannal együtt. A Nap és a Hold pedig csak világítóeszközök, amik úgy járnak körbe a lapos felületen, mint a lemezjátszótű.
febr. 18. 10:11
 117/118 anonim ***** válasza:
100%

116 ezt hallottam, meg hogy hologramm, meg nem is az van ott, amit látunk, de hogy nem is létezik, azt még nem hallottam.

Még a buddhistáktól olvastam olyat, hogy minden csak illózió, de ez már off kategória.

febr. 18. 10:34
 118/118 anonim ***** válasza:
49%
117: Szerintük senki nem tudja, hogy mi van a kék ég fölött, mert hogy igazából még senki nem járt ott.
febr. 19. 08:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!