Bebizonyították az aura létezését! Ez milyen hatással lesz az emberiségre?
"A kutatás során egy csoport kutató különleges fényképezési technológiát alkalmazott, melynek segítségével rögzíteni tudták az emberek körül lévő energiamezőt. Ezzel a módszerrel kiderült, hogy minden ember körül különböző frekvenciájú elektromágneses hullámok keletkeznek, amelyeket szabad szemmel nem lehet látni, de speciális érzékelőkkel mérhetők. Ezek a hullámok hasonlóságot mutatnak az aura hagyományos leírásával, amely különböző rétegekből áll, és minden réteg más-más aspektust tükröz.
A kutatás továbbá arra is rámutatott, hogy az aura állapota változik az ember érzelmi és testi állapotától függően. Amikor a vizsgálatban résztvevők stressz alatt voltak vagy negatív érzelmeket éltek át, az aurájuk intenzitása és színe megváltozott. Ezzel szemben, amikor nyugodtak és kiegyensúlyozottak voltak, az aurájuk erőteljesebb és harmonikusabb volt. Ez az eredmény összhangban van a régi tanításokkal, melyek szerint az aura a fizikai és pszichológiai állapotot tükrözi.
Végső következtetésként a kutatók kijelentették, hogy az aurát valóban mérhető energia- vagy frekvenciatér alkotja, amely szoros összefüggést mutat az ember egészségi és érzelmi állapotával. Habár a további vizsgálatok szükségesek az aura pontos természetének megértéséhez, ez a kutatás jelentős előrelépés a spirituális elképzelések tudományos igazolásában."
Nem akarunk senkit legyőzni.
A többi célon kívül (javítani a dolgokat) itt még 2 cél van:
- nem hagyni, hogy valaki túlzottan hülye legyen,
- SEGÍTENI azoknak, akik tétováznak, hogy higgyenek-e a hülyeségeknek.
Ráadásul tapasztalatom szerint itt főleg 1-2 összeférhetetlen felhasználó szokta gerjeszteni a veszekedéseket, ez a minta persze itt is jól látszik: 87. beírás, amire a 88-nak volt egy találó válasza. Pont ezt szoktam látni én is.
De ezt nem is titkolta az a felhasználó, amelyik még tavaly fenyegetőzött, hogy direkt provokálni fog, hogy töröljenek, elüldöz engem és hasonlók.
Mire ment vele, talán már el is felejtettem volna a témát, ha nem provokál állandóan.
Akadnak ugyan mások is, aki nemtetszését fejezi ki, de aki nem notórius, nem gyűlölködik állandón és nem akarja kisajátítani az ezotéria szekciót, saját tetszésére.
Persze, az is kiütközött már párszor, ha megemlítem, hogy valamelyik látomást talán mentális baj is okozhatja?
Van egy felhasználó, aki ettől szinte ideget kap és utána többször is elkezdett velem kötekedni. Magára veszi? Hozzá se szóltam. Ez különben sem sértés, hiszen valakiknél köztudottan létező probléma, hogy "látnak dolgokat", tehát ez tényleg egy lehetőség.
Érdekes, másokat nem idegesít egy ilyen vélemény. Akit nem érintenek látomások és biztos magában.
nem hagyni, hogy valaki túlzottan hülye legyen,
- SEGÍTENI azoknak, akik tétováznak, hogy higgyenek-e a hülyeségeknek."
Még mindig az a kérdés, hogy ezt miért nem a vallás kategóriában csinálod?
Mert mindenféle sátánokban meg szárnyas lényekben hinni teljesen elfogadott dolog? Pedig pont úgy nincs bizonyítva mint bármelyik ezos dolog.
Vagy az önjelölt hittérítés csak a buta ezósok ellen működik?
Ott is csinálom.
De nem azt írom, hogy sátán nincs, hanem észérveket.
Amúgy ez mennyiben érinti az ittenieket? Semmi köze hozzá.
Szervizmérnökkel csak az a baj hogy túl sok időt és energiát fecsérel arra hogy idiótákkal vitatkozzon. Olyan mintha egy bűvészműsor után végigmutogatná a kellékeket a közönségnek hogy itt egy csapóajtó, ott egy tükör, mégis azt mondanák az emberek hogy nem hajlandóak megnézni, az igazi varázslat volt és kész! Külön dolog hinni valamiben aminek se bizonyítéka se cáfolata és valamiben ami már ezerszer le lett leplezve, meg lett cáfolva. Ha valaki hisz az aurában az ezoterikus, ha az aurafényképezésben és auralátókban az szimplán csak idióta.
Szerintem az egy bűvésznek is elhinné hogy képes egy tárgyat lebegtetni még ha előtte saját szemével látta is a damilt amin lóg.
Ezt a cikket azért ajánlom mindenkinek:
Elárulnátok, hogy a #114-et milyen megfontolásból kellett lepontozni?
Tényleg érdekelne.
118.
Tudjuk jól, hogy neked nem az fáj, hanem amikor lehetséges mentális problémákat jelöltem meg, olyan látomások okaként, ami csak az emberek fejében szokott keletkezni. Akár szellemek, földönkívüli lények, aurát sem lát egészséges ember szerintem, lehetne sorolni.
Nekem ez a véleményem, nem tehetek róla, az emberek többsége velem együtt szavazna szerintem.
Ilyen válaszokat kulturált formában megírtam, mert kérdezték. Sokakat nem is zavart. Téged sért valamiért. Az itteni szabályzatnak megfelelő válaszokba kötöttél bele, számtalan esetben. Nem rendes érvekkel, hanem csak szemtelenkedéssel, alacsony szintű provokációkkal, sőt nekem parancsolgatva, hogy én ide ne írjak ezt meg azt.
Mert te haragszol a Wikipédiára, utálod a mesterséges intelligenciát, mert olyanokat idézek belőle, ami az én véleményem támasztja alá és te ideges leszel tőle.
De ha neked adna igazat, akkor jó lenne a Wikipédia is, persze.
Ez nyilván kulturált viselkedés.
-------------------
Itt is a témát a 85., 87. beíró kezdte terelni a szokásos nyavalygással, amit már sokszor eljátszott.
Itt az eredmény, megint kiprovokálta az offtopik vitát.
------------------------
Ne akarj meggyőzni immár sokadszor, hogy engem "sokan utálnak", nem érsz el vele semmit, unalmas. Ha válaszolok egy politikai témában, ott is nyilván leminősítenek, ha többen vannak az ellenzők, de ez kit érdekel...
Szeretnél innen elüldözni, mert összeférhetetlen vagy, de így nem fog menni, hiába csinálod ezt már tavaly óta, csak magad járatod le, hiszen ez már nem egészséges.
Nem számítanak a minősítések, nekem többet ér, hogy leírom őszintén a véleményem, ilyen gyerekes játékok engem nem érdekelnek.
Hogy valaki még arra is veszi a fáradságot, hogy egyszerre több loginról támadva nyomja a pirosakat (önmagát felnyomva 100 %-ra), az is elég szánalmas, de nem veszi észre magát.
--------------------------------
Esetleg válaszolj kérdésekre, ez egy kérdezz-felelek oldal.
-----------------------------------
Ne mások válaszaival foglalkozz, semmi közöd hozzá, illetve értelmes vita még hagyján, de te elüldözni akarnál, neked nem tetsző véleményeket, ami elég furcsa gondolkodásra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!