A tudomány vallása az ateizmus. Egyetértesz ezzel?
20-as ez rendben van. Mi hivök azt a külfetèst kaptuk, hogy elmagyarázzuk az ateistáknak, neked, hogy van túlvilág.
A tudomàny, amit elfogadást, most ott tart, hogy akik a halálból visszajöttek eléggé hasonlobeszamolokat adnak. Ott még nem tart a tudomány mitől élednek újra, minden beavatkozás nélkul mitől indul újra az agy hullámok és a szív és lélegzés.
Ha nagyon utánajársz talán a te környezetedben is van ilyen ember.
Ezek az bérek éntudatuk megtartásával jönnek vissza, ami semmilyen megszakítását nem mutat a beszámolók szerint.
A tudomány már foglalkozik évvel, így számodra is feltételesen nyitva kell tartani azt a kérdést meddig van tulvilág.
Krisztus apostolait győzködte, hogy van tulvilág. Az írások szerint a feltámadott Krisztus megjelent nekik erőt adva hogy menjenek az apostolok zerjesszék el az örömhírt van tulvilág. Így lett a kereszténység elterjedéve.
Mi akik nem láttuk a feltámadott Krisztust emiatt sötétségben vagyunk, gyarló eszközökkel csak a következtetèseink maradtak arra, hogy a teljes halál után is megmarad az éntudatunk, van élet odaát.
Mi az, hogy a gamma agyhullámok újraindítják a test funkcióit? Pedig a meghalt éntudat nem akar visszajönni, jól érzi magát a tukvilágon.
Ezek a beszámolók egybevágnak.
El kell fogadnunk a beszámolókat, ugyan egy meghalt ember miért hazudna? És statisztikailag egybevágnak a beszámolok.
Mondd meg mi az az erő ami ujraéleszti a szivdobbanást?
Csak logikát és következtetést kérek az ateistáktól.
És főként mi szükség van az éntudat továbbélésére, semmilyen természeti törvény nem indokolja azt hogy annak az élőlénynek ami semmilyen életfunkciója nincsen ugyan mièrt marad meg az éntudata?
A halálközeli élmények életjelenségek, és nem a túlvilágról szólnak. Ott ugye a halottak vannak, és nem az élők.
Ezen kívül már soknak ismerjük az élettani hátterét. A tudomány valóban egyre inkább kideríti, hogy ezek mitől vannak.
Ja, és elő is lehet idézni, életveszély nélkül.
Ne mosd össze a halottat az élővel.
Akinek az összes életfunkcioja leáll az halott, független attól, hogy ujjáéled.
Pont, és ennyi.
"Mi hivök azt a külfetèst kaptuk"
A küldetéstudat is egy jellemző kórkép, sok esetben.
Például én soha nem találnék ki olyat, hogy küldetéstudatból fakadóan osztok meg szakmai tapasztalatokat, amit sokan meg is köszönnek, vagy épp olyan is volt az évek során, nem egyszer, hogy valakik az én szakmai írásaimból állítólag sokat tanultak és azt privátban is megköszönte.
De engem ez különösebben nem érdekel, csak időtöltés, nem küldetés.
Nem vetítek bele hülyeségeket.
"szerintük az a jó a másiknak, ha hívő lesz"
Az ilyen hívőkkel általában jól ki lehet jönni, nincs baj velük.
De amikor elkezdenek pokollal ás büntetéssel fenyegetődzni, meg becsmérlik, gúnyos szavakkal illetik a nem hívőket... na, ott azért valami nincs rendjén.
Meg amikor már megcáfolt butaságokat mondanak.
36.
Ezek csak képzelgések. Vállalkozásaim tették lehetővé, hogy sok időm van netezgetni, ennyi csak.
Fórumok / vitafórumok mozgatórugója pedig, hogy valaki lát valami beírást, ami válaszra ingerlő (ahol egy topikban nagy az egyetértés, a topik elhal).
Ha engem például a hülyeség válaszra ingerel, az egy öncélú dolog, ilyen "csapat hülyeségek" csak valakik fejében születnek.
39.
Általánosságban fogalmaztam a vitafórumok kapcsán, nem kell megmagyarázni, hogy ez nem olyan felület, nem tegnap kezdtem.
Ezt a GyK-t mondjuk többször hanyagoltam évekig, mert olyan volt a színvonal.
Hagyjuk a többit, nem érdekelnek a képzelgéseid és furcsa felfogásaid.
Mindenkinek jogosultsága van itt írogatni az adott szabályok keretein belül, te nem korlátozhatsz másokat.
Bízd rám, hogy mit, miért írok, ha már megérteni és tolerálni láthatóan képtelen vagy másokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!