Hogyan lehet dzsinnt idézni? Van olyan amiből ki lehet szabadítani?
Figyelt kérdés
Dzsinn aki teljesíti 3 kívánságot teljesít.#dzsinn #3 kívánság
tegnapelőtt 19:27
1/9 anonim válasza:
Persze, kell egy kibacott csodalámpa.
2/9 anonim válasza:
Ha sikerül mindenképp kívánd azt az első kettőnek, hogy 1. akármennyit kívánhass még és 2. azokat is teljesítse. Utána már nyert ügyed van
Én azt olvastam, hogy léteznek dzsinnek. Hogy hol a fene sem tudja. Nem találkoztam még egyel sem, de jó lenne.
4/9 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy az ilyen kérdéseket komolyan gondolják-e a kérdezők? :D
6/9 anonim válasza:
Ertem en hogy vannak, akik kevesbe de hisznek az ezoteria bizonyos teruletein levo dolgokban, es vannak akik nagyon komolyan hisznek benne.. es aztan itt vannak az ilyenek..
8/9 anonim válasza:
A fiúknak biztos van egy mágikus lámpájuk. Ha sokat dörzsölöd még előjöhet :D
9/9 anonim válasza:
A dzsinn és a démon ugyanaz. Csak az arab országokban, és törökországban dzsinnek hívják. Tehát ha démont idézel, tulajdonképpen dzsinnt idézel. Mert ugyanaz, csak más szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!