Hogyan lehet dzsinnt idézni? Van olyan amiből ki lehet szabadítani?
Figyelt kérdés
Dzsinn aki teljesíti 3 kívánságot teljesít.#dzsinn #3 kívánság
jan. 4. 19:27
11/12 anonim válasza:
kilences vagyok...
Én sem értem miért lettem lepontozva. Nem írtam baromságot.
12/12 anonim válasza:
Szerintem azért lettél ( bár én felpontoztalak kicsit ) , mert a dzsinn az ugyanolyan faj, mint az ember csak elméletileg füsttelen tűzből lett teremtve az Iszlám szerint és nem porból , vagy agyagból, mint az ember.
Magasabb szintű entitás, mint az ember de ugyanúgy eszik, iszik, alszik ..tehát nem szellemi lény, mint az angyalok és a démonok ..
Nyilván nem különbözne a különbözne az adott népek által leírt mítikus lényektől, úgymint a tündérek , koboldok .. stb, viszont mivel egy ábrahámita vallás számon tartja és sokan a létezését is készpénznek tartják …
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!