Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai vannak az energiagyógyítással? Voltak sikerek?

Figyelt kérdés
Köszönöm, ha személyes tapasztalatot írtok.

tegnapelőtt 11:04
 1/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

Még ifjabb koromban volt egy bokasérülés, ami járás közben érezhető volt, jó ideig. Akkoriban jöttek be ilyen szélhámos orosz energiagyógyászok, sőt igazából egy magyar szélhámos naplopó vállalkozó szervezett ilyen csapatot, valami újságíró majom, akit kirúgtak egyik napilaptól.

Gondoltam, mit is veszthetek, nagyon reklámozták, én meg nyitott voltam ilyen hülyeségekre, akkor még (ma már meg nem állna a szemem előtt).

Volt valami kézrátételes besugárzós bűvészkedés, talán nem is egyszer kellett elmenni.

Mondani sem kell, hogy semmi hatását nem éreztem, sőt talán még rosszabb is lett, de az nem attól, csak spontán úgy alakult valamiért.

Ez azért már szöget ütött a fejembe, hogy miért is fizettem én?

Elmentem a majom kinézetű vállalkozó irodájába, hogy kérdőre vonjam, e kudarcos kezelés kapcsán.

Tette a fejét nagyon, valami nagyon fellengzős stílusban, amivel csak jobban felbőszített. Úgyhogy itt már nem is álltam le, követeltem a pénz visszaadását, kilátásba helyezve, hogy vannak megfelelő kapcsolataim az önkormányzatnál, tehát lehetnek ebből még nagyobb problémái is.

Persze nyomta a nagyképű pofáját, de végül csak kénytelen volt meghajolni és utasítást adni a pénz visszaadására.

tegnapelőtt 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor pillanatnyilag segít, de én is mintha olyat tapasztaltam volna mint a #1, hogy egyébként alapjában romlik. És én az energiagyógyításnak is tudom be ezt a romlást.
tegnapelőtt 14:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. Esetleg többiek, tapasztalat?
tegnapelőtt 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!