Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Átok ülne rajtam?

Átok ülne rajtam?

Figyelt kérdés
Mostanában minden tárgyam eltűnik a lehető legváratlanabb pillanatokban. Általában fontos tárgyak, amiket használnék, és fáj a hiányuk. Valaki szerint van erre magyarázat?

tegnapelőtt 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Van. Szétszórt vagy, esetleg túlhajszolod magad, avagy streszes életet élsz, és nem figyelsz a dolgaidra. Ennyi.
tegnap 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Adhd is lehet, átérzem, sosincs meg semmim pedig csak pár percre fordultam el.
tegnap 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan sokszor, hogy egy valami eltűnt, pedig tudom hová tettem. Összekerestem mindent, de nem találtam. Kimentem a szobából, majd amikor visszajöttem, ott volt az ágyamon, a párnán. És ha eddig ott lett volna, bíztos, hogy láttam volna! Sokáig kerestem, és amikor visszajöttem a szobába, csak úgy ott termett a párnán. Ez nem átok. Nem tudom mi, de nem átok.

Nem egy kis dologról van szó, mint egy gyűrű, vagy egy fülbevaló. Ez egy csokornyakkendő volt. Valahová készülődtem, lagziba, vagy már nem tudom, de elég ideges lettem, hogy kéne már induljak, és nem kapom azt a csokornyakkendőt. És hát egyszer ott terem a fehér párnán a fekete csokornyakkendő. És én azt nem hiszem, hogy több percen át kerestem és nem láttam volna, hogy ott van. Ahogy visszajöttem a szobába egyből megláttam.

tegnap 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!