Átok ülne rajtam?
Nekem is volt olyan sokszor, hogy egy valami eltűnt, pedig tudom hová tettem. Összekerestem mindent, de nem találtam. Kimentem a szobából, majd amikor visszajöttem, ott volt az ágyamon, a párnán. És ha eddig ott lett volna, bíztos, hogy láttam volna! Sokáig kerestem, és amikor visszajöttem a szobába, csak úgy ott termett a párnán. Ez nem átok. Nem tudom mi, de nem átok.
Nem egy kis dologról van szó, mint egy gyűrű, vagy egy fülbevaló. Ez egy csokornyakkendő volt. Valahová készülődtem, lagziba, vagy már nem tudom, de elég ideges lettem, hogy kéne már induljak, és nem kapom azt a csokornyakkendőt. És hát egyszer ott terem a fehér párnán a fekete csokornyakkendő. És én azt nem hiszem, hogy több percen át kerestem és nem láttam volna, hogy ott van. Ahogy visszajöttem a szobába egyből megláttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!