A házam el lehet átkozva??
Én ezt a lehetőséget kizarnam. Le kéne ülni higgadtan, és megbeszélni, mi a veszekedések oka. Lehetőleg veszekedés nélkül, úgy, hogy az egyik nem szólal meg, amíg a másik beszél, és fordítva. És utána a megoldást keresni.
Ha pedig már megutaltak egymást, és nem látnak visszautat, akkor végső esetben a költözés lenne a legjobb.
Hát elég agresszívak ugyhogy velük nem lehet beszélni és egymással se tudnának normálisan
A költözés pedig nem olyan egyszerű főleg hogy csak én hiszek ebben hogy el van átkozva a ház
Az ahogyan vitáznak személyes vitakultúra miatt van. Én mélyen vallásos családban nöttem fel, gyermekkorom a '80-as években volt és anyám szép káromkodásai közé pl az "Isten rohassza rád az eget" volt. Borzalmas veszekedések voltak.
Ha el lenne átkozva a ház akkor már a kezdetektől lettek volna jelek
Képzeld a mi házunk kb 35 éve épült. Két család lakott eddig előttünk.
Ugyanaz a séma.
Beköltözés után gyerek(ek), majd egy hirtelen szakmai váltás és pár év után nagy szakmai siker. (értsd jól menő vállalkozás)
Aztán családi viták, betegségek, és magasból a mélybe zuhanás anyagi szempontból,végül költözés.
Mindkét előző tulaj a költözés után nem sokkal meghalt.
Mi most tartunk a felfelé ívelésnél, úgy döntöttünk jövőre meghirdetjük a házat.
Nem hiszek ilyesmiben, de a férjem pláne nem. De ha már ő azt mondja, előzzünk meg mindent, adjuk el, mert átok ül ezen a vackon, elhiszem 😄
Hangok, "mozgások", napi szintűek, de én ezektől egyrészt nem félek,másrészt mindig meg tudom magyarázni. (egy, két esetet nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!