Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A házam el lehet átkozva??

A házam el lehet átkozva??

Figyelt kérdés
Már évek óta itt élek a családommal, de évről évre egyre nagyobb és komolyabb vitáink vannak, főleg a szüleim állandóan vitáznak, félek hogy válni fognak. az előző család aki itt élt, ők is folyton veszekedtek nem is akárhogy... és ők építették ezt a házat. Szerintetek el van átkozva? Hogy lehet megtisztítani? Mert az előző házunkban szinte alig voltak vitáink, csak kis dolgokról de boldogan éltünk.

tegnap 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én ezt a lehetőséget kizarnam. Le kéne ülni higgadtan, és megbeszélni, mi a veszekedések oka. Lehetőleg veszekedés nélkül, úgy, hogy az egyik nem szólal meg, amíg a másik beszél, és fordítva. És utána a megoldást keresni.

Ha pedig már megutaltak egymást, és nem látnak visszautat, akkor végső esetben a költözés lenne a legjobb.

tegnap 13:00
 2/12 A kérdező kommentje:

Hát elég agresszívak ugyhogy velük nem lehet beszélni és egymással se tudnának normálisan

A költözés pedig nem olyan egyszerű főleg hogy csak én hiszek ebben hogy el van átkozva a ház

tegnap 13:18
 3/12 anonim ***** válasza:
A ház nincs elátkozva. Esetleg egy gonosz entitás válthat ki ilyen érzelmeket az emberből.
tegnap 13:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Az ahogyan vitáznak személyes vitakultúra miatt van. Én mélyen vallásos családban nöttem fel, gyermekkorom a '80-as években volt és anyám szép káromkodásai közé pl az "Isten rohassza rád az eget" volt. Borzalmas veszekedések voltak.

Ha el lenne átkozva a ház akkor már a kezdetektől lettek volna jelek

tegnap 14:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Az előbb kezdte el a csalad viszonylag értelmesen megbeszélni a problémáit (közben azért engem piszkáltak) és kigyulladt az adventi koszorú közben...
tegnap 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Démonok vannak ott! Megkörnyékezték a koszorút. Nemsokkal ezelőtt volt egy kérdés, amikor a kérdezőnek a telefonja elvándorolt a helyéről. Ez is hasonló eset lessz. A veccő megoldja a problémát. Ezt is háromszór veccőzd meg!
tegnap 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Képzeld a mi házunk kb 35 éve épült. Két család lakott eddig előttünk.

Ugyanaz a séma.

Beköltözés után gyerek(ek), majd egy hirtelen szakmai váltás és pár év után nagy szakmai siker. (értsd jól menő vállalkozás)

Aztán családi viták, betegségek, és magasból a mélybe zuhanás anyagi szempontból,végül költözés.

Mindkét előző tulaj a költözés után nem sokkal meghalt.

Mi most tartunk a felfelé ívelésnél, úgy döntöttünk jövőre meghirdetjük a házat.

Nem hiszek ilyesmiben, de a férjem pláne nem. De ha már ő azt mondja, előzzünk meg mindent, adjuk el, mert átok ül ezen a vackon, elhiszem 😄

Hangok, "mozgások", napi szintűek, de én ezektől egyrészt nem félek,másrészt mindig meg tudom magyarázni. (egy, két esetet nem)

tegnap 15:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Az előbb voltam kint az udvaron, az udvari lámpa erősen kezdett villogni, mondtam hogy ,,sajnálom de nem értem'' mire erősebben kezdett villogni én meg mondtam hogy nem értem és jelezzen máshogy. A szüleim azt mondták hogy egyébként is szokott villogni hideg időben a LED lámpa de nem tudom.. rá tíz percre a ház egyes részeiben elment az áram (a szobámban meg a nappaliba). Szellem lehet vagy csak műszaki hiba?
tegnap 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:
démon!
tegnap 19:31
 10/12 anonim ***** válasza:
A demoni energiakat a mucsai vadbarmok teremtik, azaltal ahogy beszelnek, gondolkodnak es viselkednek. Szoval ha neked ilyen suttyo csaladod van, akkor nyilvan lehet ott rothadt energia, de azt ok maguk termeltek ki... en messzirol megerzem ezt a lapos videki energiat. Jellemzoen a jobbereknek van egy specko kosigarzasuk a vilagnezetukbol kifolyoan.
tegnap 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!