Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is annyira szerencsétlen...

Más is annyira szerencsétlen az életben vagy csak én vagyok?Lehet ellene tenni vagy el vagyok átkozva?

Figyelt kérdés
Nem sorolnám fel miért,a lényeg hogy semmi de semmi nem sikerül.Mégha félig sikerülne valami,de nem
jún. 17. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Sikeresen kiirtál egy kérdést! GRatu!! Vedd észre az életedben az apró sikereket!
jún. 17. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
A problémákra koncentrálsz nem a kis sikerekre, megoldásokra.
jún. 18. 01:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben a kategóriában súlyosabb gondokkal fogsz találkozni.

A mentális betegek többsége dolgozni sem tud.

Nem, nem jön nekik össze semmi, hanem a betegségükből adódóan nem tudnak normál életet élni.

jún. 18. 04:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó,pont úgy mint én.Egy szóval nem mondtam hogy ne lennék az
jún. 18. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:

És milyen betegséged van?

Nekem olyan durva szociális fóbiám van gyerekkoromtól, hogy wcre sem tudok menni idegen helyen.

Így hiába van diplomám, nem tudok napi 8-12 órát eltölteni idegen helyen folyadék nélkül.

Így normál életet nem tudok élni.

Most jöttem meg a boltból és egy pólót leizzadtam, gondolhatod milyen lenne egy nap így folyadék nélkül, vagy 5 nap után sorozatban.

Már rég összeomlott volna a keringésem.

jún. 18. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
A másik a kényszeresség, mondjuk egy előrehaladott OCD is gátol a normális életvitelben.
jún. 19. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!