Alairnal egy olyan papirt hogy ha egy szerencsetlen esemeny utan "zoldsegge" vallnal, egy ido utan kikapcsoljak a gepet ami "eletben" tart?
Kellett egy kis idő míg rájöttem mi akar ez jelenti
"zoldsegge"
Nem értettem hogy miért zöld a seggem...és miért lennék gépen..
Ha az a kérdés,hogy aláírnék -e olyan papírt,hogy lélegeztetőgépre ne tegyenek,nos csak akkor ha 100%-ig tuti,hogy sosem fogok felébredni a komából..Különben nem..
Érdekes a fogalmazás,dehát válaszolok.
Én az UTOLSÓ lehetőséget is kihasználnám,nem írnék alá semmilyen papírt a halálomról.:DD
aláírnám és a családom is tudja, hogy azt akarom,hogy kihúzzák a dugót.
Amig az agyam működik,addíg én vagyok.Ha már nem ,akkor minek tartanák fent a testem? Max addíg amíg az összes használható szervet kipakolják belőle. Vigyék, ha segít még valakin.
Nem nagyon hiszem, hogy megvétózhatnák, sőt fel sem kell ajánlanod, ha nem tiltod meg, akkor használhatók.
Amúgy aláírnám. Nem látom sok értelmét, hogy gépek erőszakkal itt tartsanak, mikor már rég el kellett volna mennem, meg gyakorlatilag már csak a hullámat dolgoztatják, úgy sem sikerül visszacsinálni sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!