Alairnal egy olyan papirt hogy ha egy szerencsetlen esemeny utan "zoldsegge" vallnal, egy ido utan kikapcsoljak a gepet ami "eletben" tart?
Hali
Én értem a kérdést tökéletesen ,de én mint ateista úgy gondolom ,hogy ez az aláírás olyan mintha öngyilkos lettem volna hiszen én saját akaratomból fogok meghalni ,ha levesznek a gépről.
Így inkább nem írnám alá és akkor halok meg amikor itt az ideje.
Kedves 21:43, a passzív nem tilos,csak az aktív. A passzívot alkalmazzák is nap mint nap pl.a hospice-okban. Ésakórházakból is hazaküldik a betegeket meghalni, ha a család vállalja az ápolást.
Nagyszüleim az utolsó hetüket mind otthon töltötték, szépen elbocsátották a kórházból őket,az orvosok megmondták,hogy a további kezelésnek semmi értelme,csak szenvednének.
Így szépen a családban haltak meg. Nyugodtan.
"Így inkább nem írnám alá és akkor halok meg amikor itt az ideje."
Az egész lényege pont az, hogy már rég ott lett volna az ideje, csak erőszakkal visszarángatták a testedet, ami semmire sem jó és soha nem is lesz már jó semmire és azt nevezik életnek, hogy egy gép segítségével működik a tüdőd meg a szíved. Ennyi erővel egy krumpliszsákot is pumpálhatnának, az is kb. ugyanaz, csak az ember porhüvelyének nagyobb jelentőséget tulajdonítunk, meg majd csoda történik, meg "de hát még él" stb. szövegekkel pumpálják a semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!