Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ennyire szerencsétlen csak...

Ennyire szerencsétlen csak nem lehet az ember, ugye?

Figyelt kérdés

Anyám pajzsmirigyes, apám rákban halt meg.

Egy kislabda méretű göb jelent meg a torkom alatt a nyakamon, holnap megyek vele orvoshoz.

Google elsőnek a pajzsmirigyrákot dobta ki a tünetre. Végigolvastam, stimmel...

2011. márc. 30. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj szerintem. :) Igaz növeli az esélyét a betegségnek az családi halmozódás, de nem törvényszerű, hogy neked is lesz. Pont ma voltam orvosnál, mert nekem meg agyalapi mirigy daganatom van, majd műtenek vele, mert ideget nyom. Mondta az orvos, hogy nem feltétlen "olyan" daganat, hanem lehet sima göb is, mint pl a pajzsmirigyben is előfordulhat több is. (!!) Azaz kimondta, hogy lehetnek kisebb ártalmatlan göbök ott is, ne könyveld el egyből a betegséget. :) De ha nagyon aggaszt, akkor mehetsz a panasszal + a családi betegségekre hivatkozva, hogy szeretnél pajzsmirigy uh-t. :)

19L

19L

2011. márc. 30. 17:22
 2/3 tetris ***** válasza:

Ne láss mindjárt rémeket! Az ember hajlamos rögtön a legrosszabbra gondolni.

Az biztos, hogy a családi halmozódás hajlamosít erre a betegségre, de nem jelenti azt, hogy biztosan meg is kapod.

Próbálj kicsit megnyugodni, és várd ki a vizsgálatok végét. Előre kár idegesíteni magad.

Minden jót kívánok!

2011. márc. 30. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet csak egy nyirokcsomó duzzanat?!
2011. márc. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!