Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van még rajtam kívül ilyen...

Van még rajtam kívül ilyen szerencsétlen ember?

Figyelt kérdés

A szüleimtől minden nyavalyát megörököltem. Apám lúdtalpától kezdve az ízületi problémájáig mindent. A hajam egyaránt hajlamos korpásodásra és zsírosodásra, valamint rendszeres ápolás ellenére is töredezik. Ahogy beköszönt a hideg, elkezdek köhögni mint állat, hiába tömöm magamba a sok C vitamint, próbálok sokat mozogni, jól felöltözök. Mindent megteszek, hogy egészséges maradjak, mégis évente kb. 3-4szer vagyok beteg, és a köhögésem hetekig nem múlik el.

Ráadásul petefészekcisztáim is vannak, sok és kicsi, operálni nem lehet. Hormonzavart is okoz, ami egyéb kellemetlen tünetekkel jár együtt. Nemrég fura piros foltokat fedeztem fel a hajam tövében, utánanéztem, pikkelysömör. Hát nem gyógyíthatatlan???

Nem is lesz érdemes gyereket vállalnom, ha ő is ennyire szerencsétlen lesz, mint én.

2009. dec. 27. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Most azért nem vállalnál gyereket,hogy nehogy lúdtalpa legyen meg köhögjön meg korpás legyen a haja?:S Ennél milliárdszor súlyosabb és kellemetlenebb betegségek is vannak,hát nehogymár!Vállalj nyugodtan gyereket,ezeket ki lehet bírni!

Én azt örököltem,h dagadt vagyok,szőrös,pattanásos,szintén korpás a hajam,és lúdtalpam van,meg még stb,de azért ezeket ki lehet bírni!Inkább ilyen legyek,mint rákos vagy vak,vagy vmi halálos beteg,vagy bármi!

2009. dec. 27. 18:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt csak dühömben írtam.
2009. dec. 27. 18:58
 3/10 anonim válasza:

Így van!! Mindenen(majdnem) lehet segíteni!! ÖNBIZALOM!!

-szép vagyok!szép vagyok!szép vagyok!szép vagyok!szép vagyok!szép vagyok!szép vagyok!szép vagyok!szép vagyok!szép vagyok!-mondogasd!

2009. dec. 27. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Lúdtalpam nekem is van. A hajam nekem is zsírosodik, a korpásodás ellen tényleg jó a Head & Shoulders, páromnak bevált. Ezek nem egetrengető dolgok.

A ciszta húzosabb, de nem kezelhetetlen, csak sokat kell járni vele dokihoz gondolom, szerencsére nincs benne részem. Egyik távoli rokonomnak méhnyakrákja volt kiskorában, azóta mindig megtelik a hasürege vérrel, amit évente vagy nem tudom mennyi időközönként leszívnak. Már huszon x éves, mindig úgy megy be a műtőbe, hogy talán ki se jön. De utána mindig utazik, a fél világot bejárta már.

A pikkelysömör. Attól, hogy a neten rákerestél, orvossal megnézetted? Korántsem biztos hogy az, a neten sok marhaságot látni. Nézesd meg orvossal, és akkor van okod elkeseredni, de még azzal is le lehet élni az életet, és boldogan.

2009. dec. 27. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Az en fejborom is ilyen!Ettol meg lehetsz sikeres es szep.En is az vagyok/musorvezeto/,mellette jogot vegeztem es teljes eletet elek.Gerincem is ferde volt evekig de tornaval sokat javul.Hajra!!
2009. dec. 27. 19:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Hiába járok sokat orvoshoz, a félévemet sem fogják szerintem aláírni, de a hormonproblémámon akkor sem segítenek. Már mindenki úgy néz rám, mintha valami fertőző beteg lennék. Nem vagyok egy kellemes látvány, és már elegem van abból, hogy ezreket költök kozmetikai cikkekre.
2009. dec. 27. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Ugyan mar!!En pcos vagyok,szorosodok,neha hizok is.Ezen mind lehet segiteni.Mondom,en pl musorvezeto lettem egy kereskedelmi tv-nel.
2009. dec. 27. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Szió!

Én 30 éves vagyok. Minden rosszat örököltem!

Kövérség, írtózatosan nagy a mellem, ettől még kövérebbnek tűnök! Izületi problémák, allergia (még most télen is)

A hajamról ne is beszéljünk, olyan vékony szálú hogy sehogy sem áll, nincs tartása, semmilyen formája, csak akkor néz ki valahogy ha becsavarom, olyan hülyén szokott állni, hogy szó szerint nevetnek rajtam az utcán. Már többször megszóltak:" ez,meg hogy néz ki?"

Iszonyatos érzés, egy mester fodrász azt mondta, sajna erre nincs megoldás, ezt örököltem, ha parókát húznék az végképp tönkre tenné még a fajbőrömet is. Copfba sem tudom tenni a hajam, mert olyan nagy kerek fejem van, hogy szó szerint hülyén áll. Egyszer így le is akartak fényképezi az utcán egy mobillal, mert annyira durva voltam! nem zavarta őket, hogy ott állok, simán rosszindulatú megjegyzéseket tettek rám!

De kérdem én, mit csináljak? Nekem is jogom van élni!

Ettől eltekintve, van egy csodálatos párom, aki így is szeret,s egy gyönyörű 10 hónapos kisfiúnk!

2009. dec. 27. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Van még szerencsétlenebb is. Egyik ismerősünk 5 éves kisfiát agydaganattal kellett operálni. A kórházban elkapott valami fertőzést, sokáig nem is jöttek rá, hogy mi van vele, csak egyre betegebb lett a gyerek. Most 2 naponta hordják injekciós kezelésre több, mint 100 km-re, amitől nem biztos, hogy meggyógyul, de a kezelés mellékhatásaként állandóan hány.

Minden "nyavalyád" (a hormonzavar kivételével) elég gyakori betegség

.A lúdtalpadra hordjál betétet, ha meg nem is gyógyít, de segít a további mozgásszervi betegségek kialakulását megakadályozni.

Mosd a hajad gyakran. Vegyél pikkelysömör elleni sampont hozzá. A töredezésre használj természetes (növények) szereket és gyakran vágd a végét. Kerüld a hajszárítót és a hajsütőt.

És lehet, hogy az étrendeden is változtatni kellene.

A C vitamint meg ne tabletta formájában tömd magadba, mert a szintetikus vitaminok nemcsak segítenek, de sokat ártanak is (sok betegség kialakulását elősegítik) Egyél sok savanyúkáposztát, almát, citromot,ilyesmit. A sok mozgás sem biztos, hogy segít elmulasztani a köhögésed: Ha zárt helyen (teremben) mozogsz beszívod a sok port; ködös időben remekül terjednek a baktériumok és a vírusok, hidegben pedig a sok mozgás miatt még több hideglevegőt szívsz be, mint amennyit alapesetben belélegeznél. A köhögés ellen és a torokgyulladás kezelésére ajánlanám az alábbi cikket: [link]

2009. dec. 27. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem lehet tudni, hogy a gyereked ezekből miket örökölne, de úgy gondolom, hogy ha mindig csak az egészséges és boldog embereknek születnének gyerekei, akkor a világ is boldogabb lenne egy idő után, mert "kiszelektálódnának" a boldogságra képtelenséget örökítő gének. Amúgy a megfázás ellen a réteges öltözködést javaslom az nekem is segített, és nagyon fontos, hogy alulra is, tehát ha kell, több nadrágot is vegyél fel egymás alá, hisz úgyse látni kívülről hány van rajtad, és ne érdekeljen, ha hülyén néz is ki: sapka-sál-kesztyű, akár ezekből is kettő egymás alá. Amúgy, ha úgyse akarsz gyereket, vetesd ki a petefészkeidet, és akkor a cisztáktól is megszabadulsz.
2012. okt. 25. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!