Csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
Ma elmentünk egy aquaparkba. Nagy nehezen rávettek,hogy menjek be a vízbe. Ilyen erek beleülős matracokkal lehetett körbe menni a vízben. Éppen a matracszerű dologban álltam,mint egy úszógumiban, amikor szúró és fájó érzést éreztem a szeméremdombomnál. Oda is kaptam ,de nem éreztem ott semmi tüskét ,vagy bármit... Még mindig iszonyatosan fájt,amikor ismét odanyúltam,és éreztem,hogy valami van elől a fürdőbugyimon. Arrébb söpörtem, azthittem valami ragtapasz,vagy ilyesmi. Közben még mindig eszméletlenül fájt a szeméremdombom. Majd észrevettem,hogy egy darazsat sodor ki a víz a matracom alól. Kiszaladtam,be a mosdóba, és láttam,hogy megcsípett a darázs. A szeméremdombomat .Egészen lent, közel a csiklómhoz...:| A lábaim combig elzsibbadtak, borzalmas érzés volt.
veletek történt már ilyen,vagy hasonló ? Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
ehh sajnállak =)
de kérdésedre a válasz: sztem vannak nálad szerencsétlenebbek is :D [link]
1. énis félek tőlük..ezek után főleg...:|
2.persze,nagyon sajnálom is az ilyen gyerekeket /felnőtteket, de én itt nem erre céloztam,hanem hogy más is járt már hasonlóan,vagy csak én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!