Ennyire szerencsétlen is csak én lehetetek? Kérlek olvasd el, nem kamu kérdés!
Figyelt kérdés
Tegnap este gyertyáztam, és véletlenül meggyújtottam egy zsepit. Az asztalon volt egy pohár víz, abba dobtam bele az égő zsepit h elaludjon, de ki is vettem utána. Ma reggel meg véletlenül beleittam a vízbe. Lehet tőle vmi bajom?2010. febr. 3. 12:16
1/11 anonim válasza:
gondolom nem az egész pohárt ittad ki,csak belekóstoltál,nem hiszem h lenne bajod tőle
4/11 anonim válasza:
Ne félj nem lesz tőle semmi bajod.
5/11 anonim válasza:
Szerintem sem lesz tole semmi bajod.
6/11 A kérdező kommentje:
akkor jó :)
2010. febr. 3. 12:25
8/11 anonim válasza:
Nem lesz tole bajod, de nem lehetett valami kelemes ize a viznek ezrt gondolom nem ittad meg az egesz mert utana rajottel, hogy a tegnap beledobtad az ego zsepit.
9/11 anonim válasza:
A pzs ugyebár papírból van, ami fából. Esetleg át lehet itatva ilyen-olyan vegyszerekkel, de semmiképpen nem káros az egészségre, még égett formában sem :)
Azért a fejedet megnéztem volna, amikor beleiszol és abban a pillanatban végigfut az agyadon, hogy mi is van benne :D
10/11 A kérdező kommentje:
nagyon szar ize volt, olyan, mintha elfújnád a gyertyát, és a szádon keresztül szívnád be a füstjét :)
2010. febr. 3. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!