Ennyire szerencsétlen is csak én lehetetek? Kérlek olvasd el, nem kamu kérdés!
Figyelt kérdés
Tegnap este gyertyáztam, és véletlenül meggyújtottam egy zsepit. Az asztalon volt egy pohár víz, abba dobtam bele az égő zsepit h elaludjon, de ki is vettem utána. Ma reggel meg véletlenül beleittam a vízbe. Lehet tőle vmi bajom?2010. febr. 3. 12:16
11/11 anonim válasza:
Jaj, én már úgyis jártam, hogy barátnőmnél egy vizes üvegbe dobtuk a csikkeket (amiben volt víz xD), és ugye a hamutól meg minden tök barna lett, és egyszer ott aludtam nála és a sötétben nem láttam benne a csikkeket, és bele ittam mert azt hittem tea. x"D mondjuk én nem nyeltem le hanem kiköptem, de nem lett tőle bajom. Szóval szerintem neked sem lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!