Paranormális jelenségek voltak, vagy van ezekre racionális magyarázat?
Összesen három alakalommal fordultak elő.
Első: 2006 tavasza körül
gyermek voltam, a szomszéd sráccal játszottam hétvégente az udvaron. A szüleim mondták, hogy a ház előző lakója, egy idősebb férfi harminc évvel korábban ott a fenyőfára felakasztotta magát a felesége halála miatt.
Mi az ominózus délután azon fa alatt ültünk, amikor beszaladtunk a házba enni valamit uzsonnára, a szüleinkkel.
Mikor ismét kimentünk a kedvenc játékom, ami egy makett műanyag daruskocsi volt-nyomtalunul eltűnt.
Égen-földön kerestük, de sohasem lett meg. A csavar az az egészben, hogy az a férfi egy építkezésen dolgozott-DARUKEZELŐKÉNT!
Gyerekfejjel ennek még nem tulajdonítottunk semmilyen jelentőséget.
A második viszont már az én érdeklődésemet is felkeltette.
Nem olyan rég történt, a Covid első hulláma utáni nyáron.
Meleg volt egész éjjel, hajnali 2 órakor felkeltem kimenni a WC-re. A padlásról hallottam lépteket, és éreztem, hogy valami miatt lehűlt a levegő körülöttem. Nagyon berezeltem, apuval a padlásra óvatosan felmentünk. Nem történt ott fent semmilyen változás.
Harmadik eset pedig pont ma délelőtt történt.
A garázsban, a kocsi mellett szereltem a kerékpáromat. Az egyik szerszámért behajoltam a kesztyűtartóba, az egész kocsiban férfi parfüm szag terjengett, holott tudom, mi csak a házban haszánlunk illatszert.
Nincsenek paranormális jelenségek, még soha, senki nem bizonyított be egyet sem.
Hogy arról ne beszéljünk, nem is lesz soha bizonyítva, mert a fizikának ellentmond és ezek már régen lejárt középkori hitek csak.
Teljesen mellékes, mivel magyarázod a leírtakat, ha igaz egyáltalán.
Daruskocsit elvitte a szomszéd kutyája.
A COVID egyik utóhatása, hogy nem csak elronthatja a szaglást, de fantom szaglást idézhet elő. Például valaki rohadt szagokat érez, de csak ő, más nem érzi természetesen.
Padlásos fantáziákkal már tele a padlás. Hideg borzongással is.
A mi lakasunkbol egy évig rendszeresen eltűnt pénz. A hátborzongató az hogy bárhová tettem. Persze mindenkit begyanusitottam.
De egyszer egy széfbe tettem reggelre ott sem volt pedig a kulcs nálam maradt
aztan eszembe jutott hogy lehívtam régen egy pénzláto lelket egy mágikus pohár idézéssel. Tudjátok amikor a lefordított pohárral rateszed a kezed és utasításokat kéréseket kerdéseket teszel fel és a pohár csodáak csodájára húsz perc várakozás után elindul.
Na egy ilyen mágiát űztem a lottó nyeremény ügyében. A végeredmény az volt az összes szám öt szám, az öt nyertes szám mellett volt. Amikor a lottozóban megláttam úgy megrémültem hogy soha többet nem csináltam ..később azt mondták lehet a lélek lent maradt a lakásomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!