Mi lehetett a céljuk a Sars-Cov-2 kifejlesztésével?
Biológiai fegyverként való használat?
A legújabb meghallgatások alapján ez tűnik a legvalószínűbbnek, ugyanis egy olyan vírus amely tünetmentesen terjed és az immunrendszer nem képes antitesteket termelni ellene csak hadi szempontból lehet hasznos.
63
Nem feltélten. A peffeszkedő stílusért ment a komment.
"ha biofegyverről beszélünk, egyidőben fejlesztik ki az ellenszerét"
Látod, tudsz te, ha akarsz.
Ebből is látszik, ugye - mivel nagyon hosszú ideig nem létezett semmiféle ellenszer.
Persze, titokban - ÚGY SEM! Mert akkor lett volna valamilyen csoport, aki érdekes módon nem kapja el.
65
A kínaiaknál nem volt túl nagy az átfertőzés.
Persze nem azt akarom mondani, hogy biztosan Kína volt mögötte, hiszen az USA pénzelte a wuhani labort, csak egy példa.
Ugyanakkor a gazdagok körében sem volt komoly pusztítás.
Azon a véleményen vagyok, hogy kifejlesztették. Én nem vagyok anyagias, mégis a globális tényezőket mindig a pénzhez vezetem vissza. A vakcinagyártás miatt is kifejleszthették. Ami megölt embereket. Egyes vakcinában volt méreganyag, másokban nem. Így nem vevődik észre. Próbálják eltussolni, de nem minden ember hülye: aki érintett rájöhet, hogy az oltás miatt a fennálló betegségek súlyosbodtak az immunrendszer gyengülése miatt. Voltak akik előre tudták lesz globális járvány -Bill Gates például. Maga nyilatkozta ezt, nem konteó.
Érdekes módon éppen ő gazdagodott meg belőle
Most lefordítom: CNBC TV-n tett interjúban Bill Gates elismerte, hogy a vakcinákba való befektetést tartják a legsikeresebb fogásnak, gazdasági hasznuk 1 a 20 arányban van. Tíz milliárd dollárt tettem be, de 200 milliárdot nyertem.
Kötelezővé tenném az alábbi dokumentumfilmek megnézését, lehetőleg ebben a sorrendben.
Monopoly, Új norma, Már csak két hét, Beoltva (Vaxxed), Adrenochrom. Ezen kívül olyan forrásokat, mint a 2015-ös Új világrend nemzetközi konferencia és a Global Future 2045 kongresszus. Nem találgatni kell. Minek? Minden adott, csak fel kell fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!