Mi lehetett a céljuk a Sars-Cov-2 kifejlesztésével?
Biológiai fegyverként való használat?
A legújabb meghallgatások alapján ez tűnik a legvalószínűbbnek, ugyanis egy olyan vírus amely tünetmentesen terjed és az immunrendszer nem képes antitesteket termelni ellene csak hadi szempontból lehet hasznos.
"Használjon füstjeleket."
Az megvan, hogy egyetemen a kommunkációs rendszerek illetve kódolástechnika tárgyak történeti áttekintését a füstjelekkel kezdik?
Ilyen az, amikor valaki buta mint a tök, és azt hiszi, az tudományos, amit nem ért, és okos bácsik mondanak a tévében.
Valamit kicsit félreértettél.
Nem azért mondtam a füstjeleket, mintha az ne működne, csak ahhoz kell a legkevesebb tudomány.
Utálom, ha valaki teli szájjal gyalázza a tudományt egy, a tudomány által kifejlesztett legújabb eszközön.
Arrogancia van temérdek. A kérdés csak az, hogy mire.
Mert a doki felhozott érveit itt a kutya sem cáfolta még meg. Az arrogancia nem bizonyíték, sem cáfolat.
A tudományt senki sem gyalázza.
Az emberiségnek joga van az igazsághoz. Joga van megtudni, hogy egyes EMBEREK mit tettek velük.
És joga van ezeket az embereket megbüntetniük.
Hófehérkét sem kezdjük el cáfolni.
Majd ha hozol valami bizonyítékot, az más kérdés. De ahhoz először meg kéne tudni különböztetni a bizonyítékot minden mástól.
12 akkor bocsánat, de:
"csak ahhoz kell a legkevesebb tudomány."
Hát én pont nem tudok füstjelet olvasni. IP-Datagrammokat és hasonlókat egész jól, wiresharkkal. Most butának érzem magam. :)
“ Pont ez az, hogy egyetlen alátámasztott érv sem hangzott el. Alaptalan állításokon mit cáfoljunk?”
Nem tudom ha feltűnt, de a videóban szereplő összes kutató nagyobb tudással és renoméval rendelkezik mint itt a GyIK-on bárki. Ebben 99,9%-ig biztos vagyok.
19
A bizonyítéknak több formája van.
Nem csak tárgyi bizonyíték van.
A törvényszék is figyelembe veszi a tanuvallomásokat, szakvéleményeket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!