Érzitek hogy egyre rosszabb a világ aurája?
Figyelt kérdés
Szinte évről-évre romlik, kétségbeejtő, veszélyes, mintha lyukak keletkeznének rajta ami ellehetetleníti a pozitív éltető energiát.2024. febr. 21. 10:50
71/88 anonim válasza:
70-es fejezd be a kioktatást, menj a játszótérre elütni az időd, mert csapnivalóan okoskodsz😆🤭!
72/88 anonim válasza:
Kedves kérdező! Csak azt állítom, hogy semmi olyan súlyú esemény nem történt 2020 óta, ami azelőtt ne történt volna meg és amilyen bármikor a jövőben ne történne meg. Se te, se a problémád nem egyedi. Ha tényleg számottevő olvasottsággal ÉS élettapasztalattal rendelkeznél, ez számodra is egyértelmű lenne. Ami történik az nem bug hanem feature, ha érted egyáltalán. Több alázatot és szerénységet
73/88 A kérdező kommentje:
72. Nem is magamra akartam a kérdést kihozni elsősorban. Hogy mennyire speciális az én esetem az legyen az én titkom, személyiségileg se passzolok össze a nagy átlaggal, az alázatot meg kénytelen vagyok gyakorolni, mert a helyzetem megköveteli.
2024. febr. 25. 19:02
74/88 anonim válasza:
"alázatot meg kénytelen vagyok gyakorolni, mert a helyzetem megköveteli"
Miert van az, hogy az Ezo szekcio tele van narcisztikus istenkomplexusos kerdezokkel?... -.-'
75/88 anonim válasza:
#71 Fáj szembenézni a tényekkel kicsim? 😭 Semmi probléma nincs a világgal, csak a te életed szar.
76/88 anonim válasza:
Igen, sajnos érezhetően rosszabb.
És a lukakon át áramlanak kicsi okkerek. 😆
77/88 anonim válasza:
Történelem ide vagy oda egy dolog biztos. Gonosz emberek voltak, vannak és lesznek.
78/88 anonim válasza:
A történelem ide vagy oda, pont ezt mutatja meg
79/88 anonim válasza:
Na helyben vagyunk. Bár kétségtelen, hogy egyes történelmi szereplők személyiségjegyei befolyásolhatják döntéseiket, tévedés azt hinni, hogy világrengető történelmi események azért történnek, mert egyes emberek gonoszak. Már, ha kilépünk a szappanoperák világából. Még ha démonizálunk is egy egy aktort, legtöbbször az erőforrásokért való küzdelem, ezt támogató hatalmi befolyás erősítése, biztonsági szempontok akár erőszakkal történő érvényesítése áll egy egy eseménylánc mögött, nem pedig az hogy egy államalakulat vezetője gonosz. Persze értem, hogy amikor a mi átlagember perspektívánkból értelmezhetetlen a világ, akkor önkéntelenül felosztjuk jókra és gonoszokra, de ha ezt a történelemre akarjuk vonatkoztatni, akkor könnyen elveszítjük a valóság megismeréséhez vezető fonalat
80/88 anonim válasza:
A kérdés tévedés.
A világ mindig is rossz volt. Már ősidők óta rettenetes volt a világ, ahol az erősebb mindig elnyomja a gyengét.
Harmadik szem képességeivel is rendelkezem ... szóval lehet nekem hinni.
A világ sosem változik meg ... a világ mindig is kegyetlen marad.
A boldogság csupán illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!