Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan állítjátok össze az...

Hogyan állítjátok össze az étrendeteket, edzésterveteket? Egyedül vagy segítséggel? Mennyire érzitek hatásosnak? Rosszabb napokon mi/ki tartja bennetek a motivációt? Mióta csináljátok?

Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Az elején semmiképp nem ajánlatos egyedül csinálni, mert nem ért hozzá még úgy az ember. Persze sokan évek múlva sem..

Mostmár 1 éve eszem egészségesen, nagyon sok alternatívát ismerek, amivel a "szemét kajákat" ki tudom váltani, így nincs szükség csaló napra, tehát nincsenek rosszabb napok. A motivációt pedig a folyamatosan fejlődő testem jelentik.

2021. febr. 24. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyedül állítok össze mindent, persze sokat informálódok a neten. Évek óta csinálom. A motiváció az, hogy egészséges, energikus akarok maradni.
2021. febr. 24. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak én, és próbálok rugalmas lenni. Általában igyekszem figyelni a reakcióimra, hogy mit kívánok aznap, és hogy bírom az edzést.

Ha előre megfőzök mindent, nelem az nem jó, tuti biztos hogy valami mást kívánok már két nap múlva, meg hát az is szempont, hogy friss legyen.

Van egy alkalmazásom amibe vezetem hogy miből mennyit eszek, sport, testsúly, makrók, és ez segít belőni, hogy na, együnk vacsorára több fehérjét, de pl arra a napra szénhidrátot külön már ne vigyek be.

Általában pinteresten, instán, tiktokon, blogokon találok érdekesnek tűnő recepteket, mozgásformákat.

Igyekszem heti 6-7 nap mozogni valamit, mégha ez csak egy séta is, hiszen egy óra séta az már vagy 300 kalória, ami azért nem rossz.

Van hogy kardiózom, de jógázni, piláteszezni, erőnléti tornázni és súlyzózni szoktam felváltva, így az erőnlétem fejlődik, de nem leszek kötött.

Igyenkszem sok vizet inni, és herba teákat, zöld teát, smoothiekat, de hozzáadott cukor nélkül.

Rosszabb napokon pl amikor megvan, akkor van az, hogy inkáb jóga mint kettlebell, és több vasat is viszek be.

Ha pl lesérülök, pl feltör a cipőm, akkor pár napig más gyakorlatokat csinálok, mondjuk felülést, karra, hátra felhúzóckodást, amihez nem kell a lábam.

Motivációnak jutalmakat szoktam kitűzni, pl x hét diéta után veszek egy új edzős leggingset, különösen durva edzés után megnézek egy filmet, ilyesmik.

Mérlegem nincs itthon, néha néha szoktam csak mérni magam, szóval napi szinten nem parázok azon, hogy reggeli után, wczés előtt hány dekával vagyok nehezebb.

Első sorvan amúgy is az összkép a lényeg, ha formás vagyok, de 3-4 kilóval több mint husisvékonyan, ám legyen.

2021. febr. 24. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartok kifejezett diétát, észszerű határok között, intuitívan táplálkozom, és edzek. Így is lement valahogyan 17 kiló rólam, bár nem pár hónap alatt, hanem évek. Van még mit leadni, de nem vagyok hajlandó belerokkanni, ha kell megeszem a jégkrémet, és ha tehetem akkor többet futok azon a héten, de valahogyan kiegyensúlyozom a dolgot. Sosem leszek nádszál királykisasszony, de haladok önmagam jobb kiadása felé. Én egy tömzsi, rövidnyakú nő vagyok, ezt már elfogadtam, az összhatás akkor is töltött galamb lesz, ha lefogyok. :D
2021. febr. 24. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!