Lányok! Menstruáció alatt mit és mennyit szoktatok edzeni? Esetleg van valami könnyebb edzéstervetek erre az időre?
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 15:55
1/4 anonim válasza:
Ez menstruáció függő, mindenkinél más lehet az ideális.
Én inkább hanyagolom a komolyabb erősítéseket. Kocogni szeretek ilyenkor vagy könnyedebb erősítést csinálni.
2/4 anonim válasza:
Nekem durva fájdalmaim szoktak lenni, de ha nincs is, akkor az intenzívebb mozgástól rosszul leszek. Nem egyszer volt, hogy belekezdtem, és még nem is csináltam olyan nehezeket, mint amúgy, de görcsöltem, majnem elájultam stb.
A pilates nekem ilyenkor nagyon jól szokott esni, ha pedig még annyira sincs erőm, akkor egy kis nyújtás.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. jan. 31. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!