Milyen edzestervet használjak alakforfmálásra?
Figyelt kérdés
Alakforfmálas céljából. Milyen gyakorlatot javasoltok és azokból mennyit egy nap? Meddig érdemes csinálni őket és mikor kell pihenőt tartani.
4évvel ezelőtt hagytam abba a táncolást majdnem 20 kg fogytam azóta (ez inkább izomból ment le) próbálkoztam telefonos appokkal az első két nap után még éreztem egy minimális izomlázat de a többi után már semmit.
Konditerembe nem szeretnék járni.
Előre is köszönöm a tippeket, tanácsokat!
19L
2020. okt. 28. 13:25
1/5 anonim válasza:
Először azt kellene eldöntened, mit értesz alakformálás alatt. Formálni a gyurmafigurát lehet. Az emberi testtel két dolgot tehetsz: fogyasztod, vagy építed. Előbbinél nem tudod meghatározni, melyik részt érintse a folyamat, utóbbinál meg tudod.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából az egészet nőiesebb alakot a mostani semmilyennél
2020. okt. 28. 14:05
5/5 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!