Hogyan szoktatok kettlebell edzéstervet összeállítani?
Piramisban edzettél már?
én pl most ez csinálom:
most vagyok 7 es piramisban (24 kg). attól függően milyen szinten vagy egy ideig szépen lehet fejlődni. pl ha 20 kg al kezded végig mész 8 as piramisig, aztán váltasz 24 re azzal is végig mész és így tovább (persze érdemes valami mást csinálni pér hétig súlyváltás közt).
De persze ezt a piramisos módszert minden más gyakorlatra/komplexre is használhatod. Jól be tudod magadnak lőni/állítani a fejlődés mértékét ha úgy érzed még kihívás a jelenlegi piramis szint semmi baj tölts el még 2-3 hetet mielőtt feljebb lépsz (én is lassabban haladok mint a cikk ajánlja dupla 24 nél 7-esről 8 asra váltani elég nagy ugrás lesz)
Nagyon jó benne az is hogy az alsó lépcsőfokok szépen bemelegítenek felkészítenek a terhelésre (ízületi bemelegítés és pár halo és TGU után már kezdem is a piramist.)
Jól hangzik,mindenképpen kipróbálom köszi :)
Eddig van egy 16 meg egy 24 kilós kettlebellem,érdemes lenne egy nagyobbat vennem?mondjuk 32 kilógrammost vagy jobb lenne 24ból még egy?
akkor vegyél inkább első körben egy másik 24 est és csináld a dupla golyós komplexeket.
Aztán ha úgy döntesz hogy ez egy életre szóló barátság akkor úgy is veszel később 32 esket is stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!