Mitől van az, hogy itthon tovább bírok kocogni, mint az utcán? (+1 kérdés lent)
Kezdő "kocogó" vagyok 1 hete kezdtem el. (direkt irtam kocogást, mert szerintem köze nincs a futáshoz, inkább éppen hogy nem gyorsséta). Viszont míg utcán általán 15.percnél már fáj a fejem, addig otthon 40.percet is eltudom érni fájás nélkül. utána már a súlyom miatt a térdem jelez, hogy elég. Mitől van ez? Kint nem tudom rendesen venni a levegőt? Vagy az hogy míg kint tudok akár teljesen egyenesen is menni, addig házon belül max 3-4métert faltól falig oda-vissza.
+1 kérdésem lenne, hogy lehet-e egyszerre zsírt veszteni, és formásodni? (Nem tudom ezt izomnövelésnek kell-e nevezni, alakot szeretnék). Heti 7x akarok kocogni, mert elvileg azzal nem ártok magamnak, és jó zsírégető ha hosszútávon csinálom, illetve súlyzós edzésnek heti 3x kettlebell (most 8 kilós) mivel elvileg az is jó zsírégető és formál. Amihez ma vettem fehérjeport, mivel étrendben sosincs meg a minimum fehérjém. A kettőt együtt lehet kombinálni, vagy egyszerre csak az egyikre kéne rámennem? 168/88 20éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!