Hogyan kezdjek el a nulláról mozogni itthon?
Arréb tolsz egy asztalt, fotelt akármit és máris van hely.
Keress a neten valami basic home workout for beginners, most úgyis van ezermillió a koronavírus miatt. Elsőkörben bármi jó, a lényeg hogy csináld.
Szerintem próbáld ki a power jógát.
Csak aztán óvatosan a megidézett démonokkal, legalább 2 méter távolságot tartani, mert sajnos rájuk nem vonatkozik a mentesség, mint a többi házi kedvencre.
Butor arrébb tolas illetve butorok hasznalata az edzeshez.
Sajat testsulyos gyakorlatok stb. Nalunk is kevés a hely, ha nem tudok kimenni a kertbe mint most hogy szakad az eső idebent csinalom.
Karra szeken tolockodás pl, labra popsora polc mellett fellabas pipiskedés, guggolashoz sztem van elég hely mindenhol( gondold el hogy reggel keresed az alsopolcon a ruháid,siman leguggolsz,van ott hely)
Nyujtást ágyon szoktam igaz ez még kézis multambol fakad, földön fekve is bitangjó mozdulatok vannak rá,
Fekvőtamasz àgy szélén könnyített verzióban.
Ami fontos , ha akarod ugyis megoldod, pinteresten youtubeon is rengeteg ötlet van. Mindegymit,csak kezd el. Hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!