Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van hatásos edzéstervetek?

Van hatásos edzéstervetek?

Figyelt kérdés
Egy hatásos edzéstervet meg étrendek keresnék, de googleben sosem találtam olyan étrendet ami egyszerű, és saját edzésterveket is megköszönnék, amik nektek bejöttek. Szeretném végre elérni a célom

2013. máj. 12. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. máj. 12. 11:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem ez vált be:

Edzés: reggel és este 20 perc futás (igazából az elején kb 2 perc volt, ahogy fejlődtem egyre többet) és ezt kiegészítettem napi 20-30 perc pilatessel

Étrend:

R: 2sz tk toast kenyér/dexi sonkával, vagy zabpehely fahéjjal mézzel

T: gyümölcs, zöldség, joghurt, műzli szelet, főtt tojás, túró

E: serpenyős vagy párolt hús/hal rizzsel vagy zöldségekkel, ha kistányért használsz az segít becsapni a szemed és nem eszel annyit, de mostanság szoktam még enni tojásos lecsót meg spenótot is

U: ugyanazokból válogatok mint tízóraira

V: itt is, bár előfordult, hogy vacsira is tk kenyeret ettem, vagy dexit használtam, vagy omlettbe tekertem sovány sajtot

Általában ettem még 8kor is, mivel éjfélkor szoktam lefeküdni aludni. Így minden nap (attól függ mikor keltem) három óránként ettem egy keveset. Az ebéden kívül az étkezéseknél max 200kcalt ettem, így egy nap kb 1200-1500kcalra jött ki. Nekem ez bevált, pár hónap alatt leadtam 6 kilót

2013. máj. 12. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!