Ahogy jön a karácsony ti is egyre rosszabbul érzitek magatokat? :C
Nem, miért engedném meg, hogy zavarjon a karácsony? OK, próbáltam mézest sütni és az kicsit stresszes, mert még nem jöttem rá az íróka titkaira s én amúgyis elégetek bármit, ha nem ügyelek, de most már megvan és amúgyis megettem a selejteket :D A fellépéseket letudtam a kórussal, most béke van és nyugalom s ez már így is lesz.
24-én családi karácsony, 4 fő és mindenki elég normális. Enni kb. úgy eszem, mint más szénhidrátosabb időszakokban, a kalóriaigényem karácsonykor se több, jóllakom egy ponton. Idén még normálisan eszem, a karácsony előtti napokban ezt elősegítendő táplálkozom (nem extrém szénhidrátszegény, bár én ezt a váltást is bírom valamelyest s nem sok süti és kalória, mert akkor karácsonykor alig tudnék enni s az sem esne olyan jól).
Ha bajom lenne a családdal, itthon maradnék. Beteg dolog elrontani a saját karácsonyunkat "illendőségből" vagy tudom is én, miért.
Alapból álszentnek tartom az ünneplést, ajándékozást. Év többi napján kellene normálisan bánni a családdal, meg bármikor lehet ajándékot venni amire szüksége lehet. Sok felesleges kacat meg pénzkidobás.
Idegbeteg készülődés, takarítás, főzés, aki elvárja, hogy legyen 6 fogásos menü, nem elég 2-3 rendelt pizza, inkább ne is jöjjön. Semmi értelme olyanokat hívni, látogatni akikre év közben nem vagyunk kíváncsiak vagy ránk szrik magasról. Ott van az év többi napja is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!