Ahogy jön a karácsony ti is egyre rosszabbul érzitek magatokat? :C
Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 14:14
11/19 anonim válasza:
Nem, végre jön egyszerre 4 nap munkaszünet.
13/19 anonim válasza:
Igen. A sok stressz meg készülődés. Az egyetlen jó dolog lenne benne a 4 napos munkaszünet, ha nem lenne minden egyes karácsonyi nap már előre "betáblázva" látogatásokkal... szeretem a családom, de nem bánnám ha le lehetne az egészet egy nap alatt rendezni, a maradék meg tényleges pihenés lenne...
14/19 anonim válasza:
Persze, pláne, hogy most tüszős mandulagyulladásom van, mégcsak ki se mehetek az utcára, hogy ne érezzem magam annyira egyedül...
15/19 anonim válasza:
A képmutató "szeressük egymást!" viselkedés miatt igen.
Egész évben kellene gondoskodni egymásról - nemcsak azon a 3 napon!
16/19 anonim válasza:
Helyesbítek: odafigyelni egymásra, törődni a másik szükségleteivel. Lehetőség szerint kielégíteni azokat.
18/19 anonim válasza:
Engem totál hidegen hagy a kari, úgyhogy engem nem zavar:)
19/19 anonim válasza:
A karácsony szar. Egyesek kényszeríteni akarnak olyanokra amihez rohadtul nincs kedvem. Szemét szarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!