Érzitek hogy egyre rosszabb a világ aurája?
Mindenesetre a szamocas paraszt elnyerte a gyakorin az okkerkedés 1.helyet.
Gratulálok!
(mész du. pszichologushoz? 😆
Igen.
Itt a Gyakorin is van jópár, aki szabadon levezetheti a frusztrációit. S még nem is törlik a kötekedéseit!
Jó itt a hangulat🤭
19)es
Ne képzeld magad okosnak, mert latszik az irományodból, hogy nem vagy az.
te mást ne oktass ki, mert rosszul áll neked az előbb leírtakból adódóan is.
Tőled is olyan neg a világ aurája.
Kicsi fekete folt vagy csak.
Simán csak egy üres nulla.
🙂
Úgy látom, sokakat érzékenyen érint, hogy tudatlanok - azért, mert büdös nekik a tanulás, és úgy néz ki, a gondolkodás is.
A világot szidni egyszerű, ahhoz nem kell tanulni, és igaz, hogy sokszor van ennek alapja is. De ettől még a világunk egyre jobb, és aki ezt nem érti, az a problémás. Leírtam, miért. Lehet cáfolni, ha képes vagy rá, de persze cáfolat nem érkezett.
Még annyit, hogy ha nagyon rosszul érzed magad, akkor érdemes elmenni pszichológushoz. Itt nem fogsz meggyógyulni.
Igen.
De sokkal régebbről így van.
". Annyi, amennyi mindig, de régen még szavazni sem tudtál jobbra."
Honnan tudod? Mi van, ha ez hazugság?
". 100 éve még ellátás sem volt."
Dehogyisnem.
"A sok rossz mellé tedd oda, mennyivel többet ér az emberi élet, jobban tiszteljük az állatokat, a gyerek sem csak fogyóeszköz, nem nézzük végig, hogyan írtanak ki népcsoportokat stb."
Nem tudom, melyik csatornát nézed én pont ennek az ellenkezőjéről tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!