Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Érzitek hogy egyre rosszabb a...

Érzitek hogy egyre rosszabb a világ aurája?

Figyelt kérdés
Szinte évről-évre romlik, kétségbeejtő, veszélyes, mintha lyukak keletkeznének rajta ami ellehetetleníti a pozitív éltető energiát.

2024. febr. 21. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
0%
Azzal hogy bejött a covid és ez sok háború?
2024. febr. 23. 18:56
 62/88 anonim ***** válasza:
36%
Jah, rosszabb, mint a pestis és a 2. világháború!
2024. febr. 23. 19:03
 63/88 anonim válasza:
20%
Sajnos igen.
2024. febr. 24. 13:59
 64/88 anonim ***** válasza:
30%

Rossz energiára vagy kapcsolódva, és már 2019 óta tart.

Csak egy részét nézed. Nyiss az egészre és érzed, hogy két irányba megy, és mindent figyelembe véve pozitív. Bár neked ugye mi a pozitív. Én látom a felfrissülés és felgyulladást benne, de lehet te úgy nézed, hogy brühühű, mindjárt elpusztulunk. Nem kinevetésként írom ezt, csak érzékeltetni a gyermeki szenvedést. Remélem ha ezt elolvasod meditálsz egyet, hogy az egészről kapj infót. Kérd az őrangyalaidat, hogy sugalljanak álláspontot arról, ami zajlik és ami közeledik.

2024. febr. 24. 22:47
 65/88 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, ne foglalkozz ezekkel az emberekkel. Kötekedni jönnek. Ha ennyire nem tetszik a kérdés miért nem görgetnek tovább? Na ez itt a probléma, mert az átlag emberek szeretnek belekötni mindenbe. Komment harcot vívni. Unalom talán és tudatlanság, okosságuk firtatása, egójuk ékesítése. Talán otthonukban nincs más akin levezessék elnyomásukat. Ki tudja. Viszont valóban 2020 óta a rosszabbtól is rosszabb lett, (kovid) azért elég sok szemét dolog összegyűlt. Magyarország egyre lejjebb süllyed. (majd figyeld jönnek a támadó vérengző kommentharcosok, hogy ilyet lemerek írni.) amúgy mindig voltak ilyen gonosz periódusok a világban. Egyet tudok tanácsolni, kell találnod valamit, ami felemel. És nézz át azokon akik megprobalnak letaposni.
2024. febr. 25. 11:54
 66/88 anonim ***** válasza:
0%

"...amúgy mindig voltak ilyen gonosz periódusok a világban."

Most félretéve, hogy nem tudod mit jelent a firtatni szó, mégis használod és azért osztod ki az embereket amit magad is művelsz, azt sem veszed észre, hogy pont erről szólnak a kritikus megjegyzések. Nem arról van szó, hogy ne látnánk: lefelé tartó spirálba került 2020 óta a világ, de te magad írod le, hogy ez nem egyedi, különleges jelenség, hanem az emberiség történelmének alapvető jellemzője. Mindig is ilyen hullámokat éltünk meg és mindig így is lesz. Mert az emberi faj gyarló, távol van a tökéletestől és nem is megjavítható. A korlátainkat soha nem fogjuk átlepni, azok nem bugs, hanem features.

És akkor jön valaki, aki azt hiszi, hogy vele történik először ilyen az elmúlt 150 ezer évben. Mert nem hajlandó alázatosan tanulmányozni a történelmet, pedig ahhoz csak olvasni kellene. Ha úgy tenne hisztizes helyett, akkor tudná, hogy majd megint következik egy optimista, felfelé ívelő periódus, ahonnan újra a mélybe zuhanhatunk.

2024. febr. 25. 14:39
 67/88 A kérdező kommentje:

64. Látom te valamit nagyon tudsz! Akár más is lehetne a leírás alapján, de kétlem hogy ez így lenne.

"hogy két irányba megy"

Kétségek kísérik az életemet, lehet hogy dolgom van velük, kétségből az egységbe, vagy valami ilyesmi.

"Én látom a felfrissülés és felgyulladást benne"

Én nem látok se felfrissülést, se felgyulladást, lehet hogy le vagyok maradva, nem tudom mire gondolsz.

"brühühű, mindjárt elpusztulunk"

Mi az hogy elpusztuLUNK? Kikre gondolsz többet számban?

"csak érzékeltetni a gyermeki szenvedést"

Ebbe a "gyermeki" szenvedésbe lehet hogy sokan belepusztulnának!

A belső harcokkal kevesen vannak tisztába.

"Remélem ha ezt elolvasod meditálsz egyet, hogy az egészről kapj infót. Kérd az őrangyalaidat, hogy sugalljanak álláspontot arról, ami zajlik és ami közeledik."

Lehet hogy nem hiszed, de olyan sötét van hogy ütvefúróval is nehéz lenne áttörni! Volt olyan periódusom, amikor ha nem akartam, akkor is jöttek az infók. A rossz hír az, hogyha a lelket úgy fogjuk fel hogy regiszterekből áll, akkor nálam nem mindegyiket lehet "feltörni", szóval bizonyos információkat nem adnak a tudtomra, hiába is próbálkozom. Ez már gyerekként így volt.

"ami zajlik és ami közeledik."

Nagy kérdőjel!

2024. febr. 25. 15:15
 68/88 A kérdező kommentje:

65. "Egyet tudok tanácsolni, kell találnod valamit, ami felemel. És nézz át azokon akik megprobalnak letaposni."

Eddig is ezt csináltam, csak már nagyon sok!

Köszönöm a biztatást!

2024. febr. 25. 15:18
 69/88 A kérdező kommentje:

66. "Mert nem hajlandó alázatosan tanulmányozni a történelmet, pedig ahhoz csak olvasni kellene. Ha úgy tenne hisztizes helyett, akkor tudná, hogy majd megint következik egy optimista, felfelé ívelő periódus, ahonnan újra a mélybe zuhanhatunk."

Még az is lehet hogy olvastam, ugyanis olvasás, informálódás az életem.

Bocsánat, de én nem vagyok kíváncsi mi lesz 150 év múlva, talán majd a következő életemben!

Itt és most élünk!

Most vannak problémáink a világban, most kéne valamit csinálni!

2024. febr. 25. 15:22
 70/88 anonim ***** válasza:
40%
Itt legfeljebb neked vannak problémáid, amiket neked kéne megoldani. Nem kell itt sajnáltatni magad, senkit nem érdekel. :D
2024. febr. 25. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!