Érzitek hogy egyre rosszabb a világ aurája?
Figyelt kérdés
Szinte évről-évre romlik, kétségbeejtő, veszélyes, mintha lyukak keletkeznének rajta ami ellehetetleníti a pozitív éltető energiát.2024. febr. 21. 10:50
51/88 anonim válasza:
Olyan szánalmasak vagytok... Lusták, gyengék vagytok, és az ilyen dumákkal csak erre kerestek kifogást. Ez minden értelmesebb embernek átjön :)
52/88 A kérdező kommentje:
"Lusták, gyengék vagytok, és az ilyen dumákkal csak erre kerestek kifogást."
Tévedsz. Súlyos családi, társadalmi problémák vannak amik sokakat megviselnek, főleg a fiatalokat. Az egész ország rottyon van mert a kiváltságosokon kívül mindenkinek harc az élet, közben nem jut egyről a kettőre. Persze hogy sokan beletörnek! Azt mondják, minek ez a taposómalom ha rosszul döntöttem és elcseszték, elcsesztem az életem?
2024. febr. 23. 17:58
53/88 anonim válasza:
"Nincs forrás!"
Tehát csak hőzöngsz és hisztizel bármiféle valós alap nélkül? Ennek tényleg sok értelme van...
54/88 A kérdező kommentje:
Már válaszoltam. Ha nagyon akarod, ott az internet: nézz körül!
2024. febr. 23. 18:13
55/88 anonim válasza:
Körülnéztem, és semmit nem találtam ami alátámasztaná a téveszmédet. Ezért mondom, ha te tudsz bármi ilyesmiről, akkor linkeld!
56/88 A kérdező kommentje:
Akkor van egy rossz hírem: nagyon le vagy maradva!
2024. febr. 23. 18:16
57/88 anonim válasza:
Miről is vagyok konkrétan lemaradva? Forrás?
58/88 A kérdező kommentje:
Ismered a mondást: "Aki keres, az talál!"
2024. febr. 23. 18:19
59/88 anonim válasza:
Nem, kérdező.
Idáig csak te nyígtál itt erről. Kaptál leírást, hogy mitől lehet ez az érzés, és tanácsokat, hogyan lehet változtatni.
De te nem változtatni akarsz, csak nyígni itt tovább.
Na, ez VALÓBAN szánalmas.
60/88 anonim válasza:
Persze látványosan szenvedni, és sajnáltatni magad sokkal könnyebb, mint elkezdeni tenni valamit azért, hogy jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!