Érzitek hogy egyre rosszabb a világ aurája?
Igen.
Galadriel is megmondta: Más lett a világ. Érzem a vízben, érzem a földben, érzem a levegőben. Sok minden, mi valaha létezett – eltűnt. Mert már senki nem él, aki emlékezhetne rá.
Sőt, még Thürmer Gyula is érzi, mert ő meg azt mondta: Kádár idejében minden jobb volt.
Ennyi szamócát...
(Köszi, nagyon találó a szóhasználat)
"Annál tohonyább, ellenszenvesebb, rosszindulatúbb és sötétebb a társadalom!"
- A magad nevében beszélj.
Úgy gondolod hogy az ellenkezője van?
Mindenki aktív, szimpatikus, jó benyomást keltő, jóindulatú és okos (neadjisten bölcs)?
"A sok rossz mellé tedd oda, mennyivel többet ér az emberi élet, jobban tiszteljük az állatokat, a gyerek sem csak fogyóeszköz, nem nézzük végig, hogyan írtanak ki népcsoportokat stb."
Ja hát igen! Ha a 20. század borzalmaihoz viszonyítunk, akkor tényleg jobb, de még egyelőre nem látjuk be az egész Földet, hogy mik zajlanak! De ilyet 20 évvel ezelőtt sem láttam, éreztem, tapasztaltam, mint ami most van!
"Úgy látom, sokakat érzékenyen érint, hogy tudatlanok - azért, mert büdös nekik a tanulás, és úgy néz ki, a gondolkodás is."
A tanulás legtöbbször halott tudás erőszakos fejbe passzírozása, ezért nem szeretik nagyon a gyerekek az iskolát. Mert idomít!
"Még annyit, hogy ha nagyon rosszul érzed magad, akkor érdemes elmenni pszichológushoz. Itt nem fogsz meggyógyulni."
A pszichológus jó pénzért foglalkozik veled, máskülönben lesz@rja a problémád, gyógyszerekkel töm, lehúz ahol tud, mert neki is meg kell élnie valamiből, csak sokszor túlmegy a határon!
Kedves animefiju, kérlek nézd meg hogy a sarkon vagyok -e?
Mindjárt kezdődik a kedvenc Netflix sorozatod.
A dílert ne zavard, mert már alszik.
"Én már 2000-es években születtem, de ilyen rövid távon is látszik, hogy egyre több az ilyen agyi hulladék, mint te."
"spiricigány"
Látjátok? Erről beszélek!
"A tanulás legtöbbször halott tudás erőszakos fejbe passzírozása"
Ugye te is látod, hogy most mellébeszélsz, mert a kifogásokat keresed?
Nem erről volt szó.
De ha még most is képtelen vagy felfogni, hogy tanulással elkerülhetted volna azt, ami most van veled...
"A pszichológus jó pénzért foglalkozik veled"
Van TB alapon is.
"gyógyszerekkel töm"
Pszichológus nem adhat gyógyszert. Ez most megint kifogáskeresés volt.
Esetleg nem kezdenéd el a megoldásokat keresni a kifogások helyett?
Jobban járnál. A világ nem fog azon dolgozni, hogy neked jobb legyen, ezzel csak az édesanyád foglalkozott annak idején, de ennek már vége. Most már rajtad múlik, hogy milyen lesz a sorsod, legfeljebb kérhetsz mástól segítséget, de senki nem fog helyetted dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!