Mooji, Rupert, Tolle, Francise, Shanti, Maharshi láttok "fantáziát" ezek tanításaiban?
32 - én 31 vagyok
Ha tőlem kérdezted, akkor zen meditációt. Viszont nem a gyakorlaton van szerintem csak a hangsúly. Lényegében nem kéne csinálnom semmit semmit. Viszont ezt nem tudom megtartani stabilan. Egyszerűen annyira megszoktam hogy kivetítem magam, hogy nagyon nehéz sokszor a tudatos jelenlétben maradni. Pedig azt kéne. Fel kell ismerni újra-újra hogy mi nem vagyok. Hiszen bármi amit megfigyelhetek az nem lehetek.
Régebben volt egy időszakom amikor nagyon komolyan vettem a gyakorlást. Szinte egész napokat, heteket, ezzel szórakoztam hogy félreállítsam önmagam az útból. Viszont ezzel sem értem el semmilyen áttörést.
A probléma még velem hogy drogfüggő vagyok. Lényegében a függőség irányítja az életem. Így vannak időszakok amikor tiszta tudok maradni, és folytatom a gyakorlást - de vannak időszakaim amikor elsodor az ár, és minden a következő adagom körül forog. Tehát elég nagy átmenetek vannak az életemben.
Azt hitem ha próbálok egyre inkább a jelenlétben maradni, akkor idővel javul az átlag (mármint amennyit a jelenlétként élek) és lesz valami pont ahonnan majd inkább ura leszek önmagamnak, és jobban tudom irányítani az életem. Azonban mindig be kell ismernem hogy még nem értem el ezt "határt".
Tudsz angolul?
Sadhu Om - The Path of Sri Ramana Part One
Erre a konyvre lenne szukseged.
(mintha lett vna vhol egy amator magyar forditasa, de nem tuti)
sajna ha leakarnek mindent irni, kb. egy bookletre valo anyag lenne belole.
(foleg, h mar szinte csak angolul gondolkozok, ezert a magyar fogalmazasi keszsegeim elegge visszafejlodtek)
34,
A Sri Ramana útja-nevű könyvet mondtad?
Régebben már nagyjából átolvastam, mert más is ajánlotta. Az tényleg jó könyv a témában. Lehet újra el is olvasom, hátha azóta másképp tudom értelmezni :)
Nem akarok bántani senkit, de most komolyan, ne már egy drogfüggő mondja meg a tutit...
Ez nagyon visszás és szerintem az LSD és hasonlók nyilvánvalóan csak távolabb visznek a valóságtól, nem közelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!