Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nekem nagyon úgy tűnik, hogy...

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az élet csak egy szimuláció és a lényeg, hogy szórakozzunk, vélemények?

Figyelt kérdés
Szerintem csak ülünk egy székben és egy szerkentyű stimulálja az agyunk.
2021. aug. 22. 22:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/116 Mojjo ***** válasza:
35%
És ezt a kérdést a tudomány rovatba voltál képes kiírni? Most komolyan?
2021. aug. 22. 23:55
 12/116 anonim ***** válasza:
33%

Pedig pont az a célja, hogy a lélek fejlődjön. A világunk egy szimuláció valóban, de nem random, ok nélküli hogy te jól érezd magad. Komoly szintek, tanulni való, karma van. Addig kell tanulni valamit, addig születsz újra míg meg nem érted a lényeget : mindannyian egyetlen közös egész lény különböző megnyílvánulásai. Egy az Isten!

Én is, az olvasók mind Te vagy. Mindannyian egyek vagyunk. Erről az aspektusról kell tapasztalást szereznünk. Ez a szimuláció értelme

1fizikus

2021. aug. 22. 23:58
 13/116 anonim ***** válasza:
69%
"1ezoterikus" - akarta írni a 12-es kommentelő.
2021. aug. 23. 00:01
 14/116 A kérdező kommentje:
Alap nélkül nincs ahogy bekövetkezzen semmi. A gyanúm, hogy ez(ek) a magasabb intelligenciák nem teljesen ugyanolyan rendszerben léteznek mint mi, hanem sokkal ingerszegényebb rendszerben, talán kettő de akár egydimenziós rendszer is lehet viszont igényük a kreativitásra elképesztő magas és alkotni akarnak. És megalkották ezeket a 3 dimenziós rendszereket amelyekbe ha egy életre (apropó számítógépes játékokban is életek vannak) lejönnek akkor sokkal élménydúsabb és színesebb létezésük lehet amelyben elérhetik a boldogságot, alkothatnak, értelmezhetik a szépséget. És lehet ez az intelligencia magányos is, nem feltétlen biztos, hogy többen vannak. Erre azért gondolok, mert szinte bárkit jobban megismerek és “levetkőztetem” a személyiségét, tulajdonképpen önmagammal találkozom. Ha úgy állok hozzá mint testvér akit szeretek ő pont ugyanúgy fog hozzám. Mintha én lennék mindenki, ha eltekintünk a tanult személyiségektől.
2021. aug. 23. 00:02
 15/116 anonim ***** válasza:
32%
Magasabb intelligenciák képesek alakot váltani és amire nem gondolnak többet, az eltűnik nem marad meg szemétnek mint nálunk
2021. aug. 23. 00:05
 16/116 anonim ***** válasza:
22%

14 persze hogy magányos, mikor már tudja hogy mind egyetlen egyek vagyunk. Elképesztő sötétség van itt hogy lepontozták az előző válaszom

1fizikus

2021. aug. 23. 00:07
 17/116 anonim ***** válasza:
28%

Ez a kérdés mit keres a tudományban?

Nem mintha nem lett volna már négyszer...

2021. aug. 23. 00:08
 18/116 Mojjo ***** válasza:
69%
@16: Csupán nem szeretik az emberek az ezoterikus hablatyokat a tudomány rovatban. Ennek is megvan a maga helye - de nagyon nem itt.
2021. aug. 23. 00:10
 19/116 A kérdező kommentje:

17

A tudomány csak legyen nyitott és játszon tisztán. Ne nyomja el a gondolatokat.

2021. aug. 23. 00:10
 20/116 anonim ***** válasza:
66%

Mi mind te vagyunk. Tulajdonképpen önmagadat pontozzuk le. Önmagadnak szóltál be, hogy sötét vagy.

∞fizikus

2021. aug. 23. 00:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!