Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ilyen rossz emberek a...

Miért ilyen rossz emberek a skorpiók?

Figyelt kérdés

Lételemük az áskálódás, keresztbetevés másoknak ok nélkül, bosszúállás, irigykedés, rosszízű pletyka híresztelés, erősebb csillagjegyek/emberek nem elfogadása és provokálása, túlzott önbizalom mutatása miközben belül egy gyenge sebezhető sz.rok stb stb.

Mindig olyan átlátszó például az is, hogy amikor dicsekednek, nagyzolnak, viszont valaki ettől nem dobja magát hanyatt és még meg is jegyzi, hogy minek dicsekednek és kit érdekel, akkor még nekik áll feljebb.

Az is nagyon irritáló bennük, ha egy adott személyt akarnak valahogy "piszkálni" viszont az adott személy arra nem reagál rá vagy simán csak nem karcolja meg a próbálkozása (mivel erősebb ember) akkor próbálkozik ilyen megkerüléses undorító taktikával, hogy akkor a kinézett személyhez közelállóknál próbálkozik pl. Hülyének való beállítással, kigúnyolással stb.

Mindenesetre ezeken kívül még rengeteg olyan negatív tulajdonságuk van amit fel lehetne még sorolni és az sem véletlen hogy ők a legutáltabb jegy...

Félreértés ne essék, vannak jó tulajdonságok is, de azok eltörpülnek a rengeteg undorító mellett.

Ja és kedves skorpiók, ne is próbálkozzatok azzal a magyarázattal, hogy nem ismerem eléggé a jegyeteket és jellemeteket... dehogynem, pont ez a baj: évekig volt egy skorpió barátom kiismertem nagy nehezen minden apró hülyeségét és egy csalódás számomra ez a nagy hűhó meg titokzatosságoskodás a nagy semmiért!

2021. dec. 5. 15:11
 71/110 A kérdező kommentje:

Oké, gratulálok, beletartozol az 5%-ba :D

2021. dec. 9. 20:50
 72/110 anonim ***** válasza:
66%

Én is ismerek jónèhány skorpiot és mindegyik ilyen, ahogy a kérdező leírja...

Vannak jó tulajdonságok is bennük, de azok eltörpülnek, mert csak ritkán jönnek a felszínre, mert általában mindegyik saját magával van elfoglalva és önző mindegyik, rajtad átgázol simán, bezzeg fordítva magának megköveteli az egyenesseget és tiszteletet. És igen, aljasak, gerinctelenek, nagyon megvan a véleménye mindenről, de mélyen hallgat róla, és megkerülve támad és szúr beléd. Hányok tőlük...

2021. dec. 10. 15:46
 73/110 A kérdező kommentje:

Na tessék!

Mégicsak elő-elő jönnek itt az igazságok, úgy néz ki... Ezekszerint lehet mégiscsak veletek van baj, skorpiók ahogy azt már bizonyítottam is. ;)

Neked köszönöm az őszinte választ! Ahogy látod, itt mindenki (aki skorpió vagy őket védő ember) szerint én vagyok a hülye, miközben egyre inkább fény derül arra, hogy bizony ők a közutálat tárgyai! :D Sajnos ez nekik/ nektek skorpióknak nagyon fáj, ezért is próbáltok visszatámadni és visszadumálni. De sajnos sikertelenül. :)

2021. dec. 10. 15:56
 74/110 anonim ***** válasza:
96%

Én imádnék egy Skorpió nőt, mert ki tudna egészíteni.

Szerintem olvass egy kicsit több könyvet asztrológia témában, mert nyilvánvalóan nem vagy tudatában annak, hogy ösztöni szintű működésben mindegyik zodiákus jegy borzalmas.

Tudatosan élő, kulturált emberek körében nem az ösztöni viselkedéssel fogsz találkozni először.

Ez számodra egy nem tetsző válasz lesz, mert nem a Te elképzeléseidet pártolom, tehát biztosan hazudozok összevissza és egy eltiprandó ellenség vagyok a csúnya gonosz Skorpiók oldalán.

Zero önkritika, üldözési mániával, paranoiával.

2021. dec. 11. 13:13
 75/110 anonim ***** válasza:
94%

A zseni most egy ember miatt ítél el minden skorpiót?

Komoly?

Akkor mi az 5%, annak az egy ismerős 5% csak a nyelve lehet. Nem?

Az bezzeg jó volt mi?

Álmaid szerelme legyen skorpió asc. Kíváncsi vagyok dobnád e ezért...

2021. dec. 11. 18:26
 76/110 anonim ***** válasza:
27%

Két gusztustalan jeggyel találkoztam mostanáig, oroszlán és rák.

J, és az ikrek sem túl jó arc.

A skorpiók teljesen normálisak.

2021. dec. 11. 19:16
 77/110 A kérdező kommentje:

Butaságokat beszélsz és lekezelő vagy. Tipikus skorpió vagy aki próbálja magát védeni.

Te szerinted a skorpiókról való rossz megítélés mind annak az oka, hogy mindenki ösztönszerűen csak őket látja rossznak? Érdekes, a tudatos kultúrált emberek nagy többsége a skorpiókat látja általában a legrosszabbnak.

Esetleg ezt is megmagyaráznád azzal, hogy a tudatos, kulturált emberek azok csak skorpiók lehetnek igaz? Az összes többi ember, aki ő rájuk valamit mer mondani az meg alja, pórnépek és ösztönlények.

Vicces vagy.

2021. dec. 12. 11:33
 78/110 anonim ***** válasza:
100%

a tudatos kultúrált emberek nem a horoszkópjuk, hanem a személyük és a teljesítményuk alapján ítélik meg az embert...

Azt lehet borul nálad a bili, mert szerintem 74 Bika.

"Én imádnék egy Skorpió nőt, mert ki tudna egészíteni."

De várom H igazam lesz e, hisz akkor kiderül hogy nem a skorpiókkal van bajod csak rossz ember ismeri vagy aki a horoszkóppal akar kompenzálni.

2021. dec. 12. 19:41
 79/110 anonim ***** válasza:
100%

♍Nap

♓Hold

♉ASC

7. házban a Vénusszal, Jupiterrel, Plútóval.

/A 74. kommentelő/

2021. dec. 12. 20:04
 80/110 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező amúgy te milyen jegy vagy, hogy így utalod a skorpiokat? 😃 Csak kíváncsi vagyok.
2021. dec. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!