Miért ilyen rossz emberek a skorpiók?
Lételemük az áskálódás, keresztbetevés másoknak ok nélkül, bosszúállás, irigykedés, rosszízű pletyka híresztelés, erősebb csillagjegyek/emberek nem elfogadása és provokálása, túlzott önbizalom mutatása miközben belül egy gyenge sebezhető sz.rok stb stb.
Mindig olyan átlátszó például az is, hogy amikor dicsekednek, nagyzolnak, viszont valaki ettől nem dobja magát hanyatt és még meg is jegyzi, hogy minek dicsekednek és kit érdekel, akkor még nekik áll feljebb.
Az is nagyon irritáló bennük, ha egy adott személyt akarnak valahogy "piszkálni" viszont az adott személy arra nem reagál rá vagy simán csak nem karcolja meg a próbálkozása (mivel erősebb ember) akkor próbálkozik ilyen megkerüléses undorító taktikával, hogy akkor a kinézett személyhez közelállóknál próbálkozik pl. Hülyének való beállítással, kigúnyolással stb.
Mindenesetre ezeken kívül még rengeteg olyan negatív tulajdonságuk van amit fel lehetne még sorolni és az sem véletlen hogy ők a legutáltabb jegy...
Félreértés ne essék, vannak jó tulajdonságok is, de azok eltörpülnek a rengeteg undorító mellett.
Ja és kedves skorpiók, ne is próbálkozzatok azzal a magyarázattal, hogy nem ismerem eléggé a jegyeteket és jellemeteket... dehogynem, pont ez a baj: évekig volt egy skorpió barátom kiismertem nagy nehezen minden apró hülyeségét és egy csalódás számomra ez a nagy hűhó meg titokzatosságoskodás a nagy semmiért!
A kérdező jegye földjegy, aszcendense tűz jegy.
Közel sem. Ez nem jött be. xd
50: ahogy mondod!
Az egész asztrológia egy hatalmas parasztvakítás. :-DDD
Saját magaddal vannak igen komoly gondjaid, ha energiát fektetsz az utálkozásba, uszításba, gyűlöletbeszédbe, és ezért hajlandó vagy magad lejáratni mások előtt. Valószínűleg imádsz veszekedni, másokat sértegetni, háborúkat kezdeményezni, dühöngeni, bűnbakokat keresni.
Te vagy az, aki nem hajlandó elengedni a sérelmeit, irigykedsz, harcolsz ellene, mert nem érted miért létezik az a hónap, amikor a Skorpiók születnek.
Nincs véletlenül Skorpióban a Szaturnuszod? Vagy Skorpió Mars kvadrátban a Merkúrral?
Jogosan nevezhetnénk téged a világ leghülyébb emberének, ha azzal töltöd az idődet (bármennyi időt, akár egy percet is), hogy gyűlöletkampányt indítasz valami ellen, amit nem értesz, ahelyett, hogy foglalkoznál azokkal, amiket szeretsz.
Én nem tudom elviselni a Kost, az Oroszlánt, sem a Nyilast hosszú távon. Számukra talán még irritálóbb vagyok, mint ők nekem.
Nagyon régóta tudom, hogy velük nincs dolgom. Semmi közöm hozzájuk.
Nem indítok ellenük gyűlöletkampányt, hanem elkerülöm őket és kész.
Nem barátkoznék velük, nem ilyen embert választok társnak.
Nagyon sokat kell még tanulnod, ha el akarod kerülni az agyvérzést és szívinfarktust. Árad a fogalmazásodból, hogy nem vagy kibékülve magaddal, nem vagy kiegyensúlyozott és nyugodt.
54!
Tetszett a válaszod, ahogy látod ezt a témát és úgy tűnik, értesz is ehhez a témahoz.
Remélem nem veszed zokon, csak egy megjegyzés: a radix képlet szerint 12 jegy/12ház, mindne ház egy jegyben kezdődik, magában foglal akár egy vagy tobb jegyet is. Tehát érdemes megnézned, mely házakban helyzkednek el a felsorolt nem kedvelt jegyek. Érdekes dolgokra tudnak olykor fényt deríteni. Én a halakkal nem jövök ki, vagyis inkább nem kedvelem őket, mégis mint baráti kapcsolatba ők jönnek sorra az életemben. Nehezen fogadom el az ők beállítottságát, így tudnak tanítani valamiben. 🙂
Nem vagy te semmilyen lélekturkász, sem agyturkász, hogy beleláss az én gondolataimba, érzéseimbe.
Azt meg pláne rosszul látod, hogy nem vagyok magammal kibékülve. Pont, ellenkezőleg. Imádom az életet, imádom a jó embereket, imádok mindent ami jó, viszont bizony kimutatom nemtetszésemet, ha valaki olyan kerül az utamba, aki csak ártani akar nekem, rosszat szeretne tenni velem, manipulálni akar, érdekből közelít stb. Stb. Ha ez neked gyűlöletkampány, akkor hívd így, nekem mindegy. Akkor is ez marad az igazság és mint mondtam, de akkor elmondom századjára is neked és a többi értetlennek, hogy NEM CSAK NEKEM van veletek bajom, hanem úgy kb. Az emberek 80%-ának. Érdekes módon csak itt gyakorin sokkal nagyobb arányban találhatóak meg a skorpiókat lehúzó kérdések/válaszok, mint pl. A kosoké, rákoké, ikreké vagy éppen a bakoké. Ez nem véletlen, ha tetszik, ha nem. És az is érdekes, hogy mindeegyik ilyen válasz tapasztalatok alapján íródnak meg.
Kérlek ne keverj össze magaddal/magatokkal, mivel én megvagyok elégedve magammal, viszont pont ti vagytok azok akik saját belső korlátaitok és nem megfelelően feldolgozott problámáitok miatt vagytok gonoszak, rosszindulatúak és áskálódóak. Természetesen tisztelet a kivételnek.
Biztos vagyok benne, hogy vannak nagyon normális skorpiók is, csak az olyan ritka, mint a fehér holló. :)
Értő olvasás. Nem, nem nyilas vagyok!
Igen, nyilván minden csak parasztvakítás ami titeket rossz fénybe tüntet fel...
Az egész világ nem? :D
Ezekszerint akkor mégiscsak az van, hogy mindenki hülye, csak a skorpiók nem, igaz? ;)
Ja, persze... Mert te ismered a magyar emberek 80%-át.:-D
Sőt, a világ népességének 80%-val már találkoztál, és abból vontad le a következtetéseidet... :-D
Ja,persze... mert mindenki csak általánosít aki leírja az igazságot :D
Sőt, te mindenkiről tudod, hogy hülye, aki rossz véleménnyel van a skorpiókról, mert mindegyiket ismered. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!