Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ilyen rossz emberek a...

Miért ilyen rossz emberek a skorpiók?

Figyelt kérdés

Lételemük az áskálódás, keresztbetevés másoknak ok nélkül, bosszúállás, irigykedés, rosszízű pletyka híresztelés, erősebb csillagjegyek/emberek nem elfogadása és provokálása, túlzott önbizalom mutatása miközben belül egy gyenge sebezhető sz.rok stb stb.

Mindig olyan átlátszó például az is, hogy amikor dicsekednek, nagyzolnak, viszont valaki ettől nem dobja magát hanyatt és még meg is jegyzi, hogy minek dicsekednek és kit érdekel, akkor még nekik áll feljebb.

Az is nagyon irritáló bennük, ha egy adott személyt akarnak valahogy "piszkálni" viszont az adott személy arra nem reagál rá vagy simán csak nem karcolja meg a próbálkozása (mivel erősebb ember) akkor próbálkozik ilyen megkerüléses undorító taktikával, hogy akkor a kinézett személyhez közelállóknál próbálkozik pl. Hülyének való beállítással, kigúnyolással stb.

Mindenesetre ezeken kívül még rengeteg olyan negatív tulajdonságuk van amit fel lehetne még sorolni és az sem véletlen hogy ők a legutáltabb jegy...

Félreértés ne essék, vannak jó tulajdonságok is, de azok eltörpülnek a rengeteg undorító mellett.

Ja és kedves skorpiók, ne is próbálkozzatok azzal a magyarázattal, hogy nem ismerem eléggé a jegyeteket és jellemeteket... dehogynem, pont ez a baj: évekig volt egy skorpió barátom kiismertem nagy nehezen minden apró hülyeségét és egy csalódás számomra ez a nagy hűhó meg titokzatosságoskodás a nagy semmiért!

2021. dec. 5. 15:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen meg vagyok döbbenve. Kos vagyok, és ha valakivel különösen jól megértettük egymast arról kiderült hogy skorpió. Ismétlődően skorpiókkal haverkodtam össze. Áskálódó..??? Semmi ilyet nem tapasztaltam inkább, hogy magától ertetődő lojalizmust. Épphogy lojalitást! Meg jó humort!
2021. dec. 23. 16:48
 92/110 anonim ***** válasza:
14%

Titokzatos vagy, csöndes, érzéki és érzékeny, vagyis tulajdonképpen sunyin ravasz és cseppet sem megbízható.

Nem szeretsz reflektorfényben lenni, inkább a háttérből kevered a szart. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd… Veled nem fordulhat elő, hogy többször ugyanabba a hibába esel, mert figyelemmel kíséred, mint esnek pofára embertársaid. Szólni persze egyiküknek se szoktál, legfeljebb utólag, és csak akkor, ha kikérik a véleményed.

Nem szereted, ha beledumálnak a dolgodba, ugyanakkor nem vagy egy kimondott vezéregér sem.

A szexualitás a gyengéd: olyan vagy mint a Káma Szutrán nevelkedett nyulak. Ugyanakkor reménytelenül neurotikus vagy, aki a legapróbb hülyeségeken is megsértődik, és a olyankor a világért se lehet kiengesztelni. Évekig csak a sebeidet nyalogatod, ha a partnered lapátra tesz és ilyenkor következő próbálkozónak kb. annyi esélye van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán. Mindent egybevetve a legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban… hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.

Ezzel a Csernus féle skorpió horoszkóppal és minden szavaddal teljesen egyetértek, és a 46-os válaszolóval is.

Én már elkerülöm őket, levegőnek kell őket nézni, mert a harc az életük meg az adrenalin, azért kötözkődnek mindenkivel, hülye erőpróba ez náluk, sok skorpiót megismertem életem során, családtag is van, megtapasztaltam hogy. betegesen irigyek, betegesen féltékenyek, mindenre és mindenkire aki jól érzi magát, a jókedvre, aki sikeres, vidám, ügyes valamiben vagy kreatív, tök mindegy mire, bármire amit ők nem birtokolnak. Hisztisek, az indulataikat érzelmeiket nem tudják kontrollálni, vadulnak, törnek-zûznak, ütnek-vernek, dobàlôznak, àtkozôdnak, bosszûtàllnak, őrjöngenek, elmebeteg módon tudnak viselkedni ha kiborul az érzelmi bili.

Ravaszak, sunyik, infót kiszednek mindenkiből, de ők megtartják maguknak, nem egyenesek, átgázolnak mindenkin, tiszteletet követelnek, de mindenkit szarba néznek, önimádó, dicsekvőek, arrogánsak, konokok, rossz kisugázásúak, negatívak, folyton aggodalmaskodnak, lelkisek, nèmelyik még szófukar is, sötét az egész kisugárzásuk.

Nem lesz vidám, gondtalan, nyugodt élete annak aki őket választja. :D

egy vidám Bika/ nő :)

2022. jan. 2. 06:14
 93/110 anonim ***** válasza:
47%
#92 Van baj a fejben.
2022. jan. 2. 10:15
 94/110 anonim ***** válasza:
3%
ne irigykedj 93-as skorpicsek’
2022. jan. 2. 13:10
 95/110 A kérdező kommentje:

Így van ahogy írod, de ezeknek az idiótáknak hiába magyarázod :D

Sajnos hiába is titkolják a skorpiók, nagyon nem tudják elviselni ha jobb náluk valaki. Ezért is gyűltek most ide ennyien. Nem bírják elviselni hogy tényekkel van alátámasztva, hogy az emberiség nagy része utálja őket mint a xart...:D

Vicces amúgy az is, hogy például engem egy skorpió folyamatosan utánozni próbál, mert jobb vagyok nála mindenben és próbálja ellesni a dolgaimat és lekopizni, mivel neki ugyebár semmi egyénisége nincs...

2022. jan. 2. 13:33
 96/110 A kérdező kommentje:

Azt is alá tudom egyébként támasztani, hogy nem tudják kontrollálni az indulataikat. Tényleg kiabálnak, törnek-zúznak, ha úgy alakul még neki is mennek az "ellenségnek" ütnek vágnak.

Na hát ez a barátom is ilyen volt, próbált keménykedni, meg ütögetni, aztán egyszer úgy telibe vertem, hogy megeredt az orra vére, azóta kuss van neki. :D tudja hogy velem nem g.cizhet mert ízekre szedem fizikailag és verbálisan is. :D

2022. jan. 2. 13:39
 97/110 anonim ***** válasza:
93%

Magyarán, te sem vagy szemernyit sem külömb.

2022. jan. 21. 15:28
 98/110 A kérdező kommentje:

Dehogynem, mert míg ok-okozati alapon tudok (magyarul nem mindig vagyok az) bunkó lenni, addig a skorpióg.cik szimpla heccből és dacból bunkóskodnak konstans módon.

Egyébként meg ne fájjon az igazság!

2022. jan. 21. 18:33
 99/110 anonim ***** válasza:
91%

Tudod, van, amikor valaki teljesen belekeveredik a saját fóbiájába és addig gyűlölködik ok nélkül, mígnem bohócot csinál magából.

Ez történik veled is. Sajnálatos.

Egyébként az a leírás az előző kommentedben tökéletesen illik az egyik kollégámra. Ő viszont Kos. Na ennyit a horoszkópok megbízhatóságáról.

2022. jan. 21. 18:40
 100/110 anonim ***** válasza:
8%

Most nem akarok itt a horoszkóppal jönni, de a skorpiók mellett a màsik legelviselhetetlenebb jegy a kos, hasonlóan vad, arrogáns, mert mindkettő bolygója a Mars, ami a harcot szimbolizálja, csak legalàbb az egyenes, nem sunyi mint a skorpiók.

Èn bikakènt azèrt kerülöm mindkèt jegyet, mert èn vidàm, nyugodt, bèkès, kiegyensûlyozott termèszet vagyok, nagyon tàvol àll tőlem mások piszkálása, a kötözködés, arrogancia és ők nagyon hirtelen, robbanó tipusúak, számomra rendkívül rossz kisugárzással, ami engem nyomaszt, így inkább csöndben rájukhagyom és tiplizek. Képtelen vagyok vagyok velük veszekedni, mert leszívják az életenergiámat, energiavàmpírok.

Egyébként a skorpió csajok párkapcsolatban terrorizálják a párjukat, lelkileg és fizikailag is, nagyon hisztérikák, ismerek párat tapasztalatból mondom, persze mindegyiknek gyengébb jegyű pasija van. (halak, rák)

2022. jan. 21. 19:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!