Miért ilyen rossz emberek a skorpiók?
Lételemük az áskálódás, keresztbetevés másoknak ok nélkül, bosszúállás, irigykedés, rosszízű pletyka híresztelés, erősebb csillagjegyek/emberek nem elfogadása és provokálása, túlzott önbizalom mutatása miközben belül egy gyenge sebezhető sz.rok stb stb.
Mindig olyan átlátszó például az is, hogy amikor dicsekednek, nagyzolnak, viszont valaki ettől nem dobja magát hanyatt és még meg is jegyzi, hogy minek dicsekednek és kit érdekel, akkor még nekik áll feljebb.
Az is nagyon irritáló bennük, ha egy adott személyt akarnak valahogy "piszkálni" viszont az adott személy arra nem reagál rá vagy simán csak nem karcolja meg a próbálkozása (mivel erősebb ember) akkor próbálkozik ilyen megkerüléses undorító taktikával, hogy akkor a kinézett személyhez közelállóknál próbálkozik pl. Hülyének való beállítással, kigúnyolással stb.
Mindenesetre ezeken kívül még rengeteg olyan negatív tulajdonságuk van amit fel lehetne még sorolni és az sem véletlen hogy ők a legutáltabb jegy...
Félreértés ne essék, vannak jó tulajdonságok is, de azok eltörpülnek a rengeteg undorító mellett.
Ja és kedves skorpiók, ne is próbálkozzatok azzal a magyarázattal, hogy nem ismerem eléggé a jegyeteket és jellemeteket... dehogynem, pont ez a baj: évekig volt egy skorpió barátom kiismertem nagy nehezen minden apró hülyeségét és egy csalódás számomra ez a nagy hűhó meg titokzatosságoskodás a nagy semmiért!
Én Skorpió vagyok, de nem szeretem a vitát, sem a versengést. Élni és élni hagyni a mottóm. Alapvetően kedves vagyok és jómodorú, mindaddig, amíg tiszteletben tartják a határaimat. Sajnos néhány embert becsap a nyugalom látszata, nem tudják, mi rejlik alatta és azt hiszik, bátran a fejemre nőhetnek, kóstolgathatnak. Na ezután jön a meglepődés, hogy sündisznóba haraptak. És nem tetszik, hogy meglettek szurkálva, amúgy jogosan. Mert miért kéne tűrnöm bárkinek is, hogy rajtam gyakorolja a dominanciáját? Keressen más bohócot magának.
A skorpió nem csicska tipus, ez van. Vannak, akiket ez valamiért nagyon dühít. Hát, sajnálom.
Én nem a sunyi tipusba tartozom. Ahhoz lusta vagyok, hogy sunyiskodjak, én a durván őszinte vagyok.
Írt az előbb valaki Bika csillagjeggyel. Igen, a föld jegyűekkel sajnos énbis észrevettem, hogy sokszor elég nehezen jövünk ki. Részemről nem szándékos. A Bikákat amúgy kedvelem, csak sokuk részéröl érzem, ahogy Szűz felől is, hogy ok nélkül szkeptikusak velem szemben, a rosszat látják bennem, nagyon kritikusak, ha kell, ha nem. És amúgy is, tűz és víz...két külön világ.
igen a bikák nagyon realistàk, meg a szüzek is
szerintem azért nem jönnek ki egymással, mert mindkettő határozott egyéniség, erős akarattal nem engednek a másiknak
#99 jajj ne gyere már te is ezzel a szánalmas szöveggel, hogy belekeveredek a saját fóbiámba. Mert mint írtam már de vissza is keresgélhetsz, hogy nem én vagyok itt az egyetlen akinek ez a véleménye...
Inkább pont hogy ti vagytok azok akik hülyét és bohócot csináltok magatokból mert tagadjátok hogy bizony a skorpiók sajnos közutálat tárgya!
Sajnos ez meg veletek történik.
Igen vannak kivételek, ezt aláírom. De az a baj, hogy mint írtad is, nem vagytok csicska tipus. Ami azt jelenti hogy sajnos sok skorpió már a tanácsokat is félreértelmezi és elkezd szurkálódni mert azthiszi uralkodni akarnak felette...
Kinek pedig nem inge nem veszi magára. Én abból merítkezem (6 skorpió személy) amit megtapasztaltam és mások is mondták már.
be kell törni őket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!