Miért ilyen rossz emberek a skorpiók?
Lételemük az áskálódás, keresztbetevés másoknak ok nélkül, bosszúállás, irigykedés, rosszízű pletyka híresztelés, erősebb csillagjegyek/emberek nem elfogadása és provokálása, túlzott önbizalom mutatása miközben belül egy gyenge sebezhető sz.rok stb stb.
Mindig olyan átlátszó például az is, hogy amikor dicsekednek, nagyzolnak, viszont valaki ettől nem dobja magát hanyatt és még meg is jegyzi, hogy minek dicsekednek és kit érdekel, akkor még nekik áll feljebb.
Az is nagyon irritáló bennük, ha egy adott személyt akarnak valahogy "piszkálni" viszont az adott személy arra nem reagál rá vagy simán csak nem karcolja meg a próbálkozása (mivel erősebb ember) akkor próbálkozik ilyen megkerüléses undorító taktikával, hogy akkor a kinézett személyhez közelállóknál próbálkozik pl. Hülyének való beállítással, kigúnyolással stb.
Mindenesetre ezeken kívül még rengeteg olyan negatív tulajdonságuk van amit fel lehetne még sorolni és az sem véletlen hogy ők a legutáltabb jegy...
Félreértés ne essék, vannak jó tulajdonságok is, de azok eltörpülnek a rengeteg undorító mellett.
Ja és kedves skorpiók, ne is próbálkozzatok azzal a magyarázattal, hogy nem ismerem eléggé a jegyeteket és jellemeteket... dehogynem, pont ez a baj: évekig volt egy skorpió barátom kiismertem nagy nehezen minden apró hülyeségét és egy csalódás számomra ez a nagy hűhó meg titokzatosságoskodás a nagy semmiért!
#74 Ezaz legalább nem nagyon lőttem mellé!
Ellenben a kérdezővel....
80 meglepő de szerintem magából indul ki szóval csak skorpió lehet 😉
Vagy halak
Tessék, benézted. Mivel nem lőttem mellé. Eltaláltam a csillagjegyet, szóval nem vagyok rossz ember, simán csak lerí a skorpiókról, hogy ők bizony skorpiók :). Nincs ebben semmiféle kompenzálás. ;)
Már leírtam egyszer. És te? :)
Egyszer sem lőttem mellé te nagyon okos! :D tökéletesen eltaláltam, hogy skorpió a 74-es. Míg te neked ez nem sikerült.
Ahogy az sem, hogy skorpió vagy halak vagyok. :D
Szóval te lőttél mellé és nem én! 😃
#82 Ha nem baj, nem fogok 9 oldalnyi hozzászólást visszaolvasni..
Gondoltam nem olyan nehéz újra leírni, de mind1.
Én rák vagyok amúgy..
Tehát akinek van bolygó a skorpió jegyben, az egy skorpió.
A fél emberiség skorpió és mindenki őket utálja.
Ez magyarázatul szolgál a háborúkra.
Ezért nincs világbéke, mert minden második kib*szott ember skorpió a világon!
Hogy erre miért nem gondolt eddig senki!
Különösen értelmes ember vagy. Ja nem. Nem vagy az. csak vicc volt.
82 dupla 🤣 az nem a skorpió ♏
Hanem a szűz ♍ jele....
Nem nem találtam, lehet a műszak utáni fáradság...
Csak hogy le hülyézel mindenkit. De tudod "ami a szivemen az a számon" így legyen bármi is, te saját bevallasod szerint hülye vagy.
A hülye, hülye szemével, mindenkit hülyének lát. De a Szent az ő Szent szemével mindenkit szentnek lát. (Aranyos tanmese, de nem teszem idéző jelbe, mert a hozzászólásaidra igazítottam.)
Amúgy meg nem, nem mondtam. Kos és ez a jele: ♈
Pontosabban:
♈Nap
♈Hold
♏ASC
Ne vedd zokon, de ebben a témában illik tudni a jeleket... S Da ez a jele ♍ S nem ez ♏, akkor neked barátom nem a skorpiókkal (♏) hanem aszűzekkel (♍) van bajod.
De akkor is ugyan úgy inkább melléjük állnék s nem melléd. Mert gcire elvakult gondolkodás beskatulyázni embereket, indokolatlanul. Most miattad utálják a szomszédom? Mert ugyan az a jegye mint neked? Őszintén, normális? Magam vonulnék a diliházba.
Ja és ezért Vay skorpió
"Lételemük az áskálódás, keresztbetevés másoknak ok nélkül, bosszúállás, irigykedés, rosszízű pletyka híresztelés, erősebb csillagjegyek/emberek nem elfogadása és provokálása, túlzott önbizalom mutatása miközben belül egy gyenge sebezhető sz.rok stb stb."
Ismerős?
Kizárásos alapon Bak a fiú... bak kos, mert bakni akart a skori csajjal de rábakot, nembakot. Ezért az itt töltött ki mindent haragot. Behisztizett és most morci, mert nem volt még a Marc(s)i...
Itt egész nap csak a nyálát csorgatja, a szrt keveri, majd az ágyban mégis rá v...🤭
Nem tetszett neki a skorpió hosszú mérges farka, mi mélyen kicsiny szívét bsztatja. De azért ennyire nem kéne gerjedni, mert a cukros szr elkezd erjedni.
Szegény bakatlanok elvakult bakja. A kérdése miatt lett felszarvazva. (Bak, Kos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!