Miért ilyen rossz emberek a skorpiók?
Lételemük az áskálódás, keresztbetevés másoknak ok nélkül, bosszúállás, irigykedés, rosszízű pletyka híresztelés, erősebb csillagjegyek/emberek nem elfogadása és provokálása, túlzott önbizalom mutatása miközben belül egy gyenge sebezhető sz.rok stb stb.
Mindig olyan átlátszó például az is, hogy amikor dicsekednek, nagyzolnak, viszont valaki ettől nem dobja magát hanyatt és még meg is jegyzi, hogy minek dicsekednek és kit érdekel, akkor még nekik áll feljebb.
Az is nagyon irritáló bennük, ha egy adott személyt akarnak valahogy "piszkálni" viszont az adott személy arra nem reagál rá vagy simán csak nem karcolja meg a próbálkozása (mivel erősebb ember) akkor próbálkozik ilyen megkerüléses undorító taktikával, hogy akkor a kinézett személyhez közelállóknál próbálkozik pl. Hülyének való beállítással, kigúnyolással stb.
Mindenesetre ezeken kívül még rengeteg olyan negatív tulajdonságuk van amit fel lehetne még sorolni és az sem véletlen hogy ők a legutáltabb jegy...
Félreértés ne essék, vannak jó tulajdonságok is, de azok eltörpülnek a rengeteg undorító mellett.
Ja és kedves skorpiók, ne is próbálkozzatok azzal a magyarázattal, hogy nem ismerem eléggé a jegyeteket és jellemeteket... dehogynem, pont ez a baj: évekig volt egy skorpió barátom kiismertem nagy nehezen minden apró hülyeségét és egy csalódás számomra ez a nagy hűhó meg titokzatosságoskodás a nagy semmiért!
Az a baj, hogy ez sajnos úgy néz ki csak rád igaz. Mármint, ahogy a kérdésemben is írtam, nagyon sok skorpió ártatlan embereket is kostólgat, szimplán mert jobbak, sikeresebbek náluk valamiben és ugye az irigység pusztító erejű tud lenni.
Szerintem kérdező, te vagy a hülye és az összes többi is, amit a skorpiokrol írsz, pontosan rád igaz. Ha ilyen tapló vagy, ne csodálkozz, ha mindenki utál, csillagjegytől függetlenül.
Amúgy pszichiáter látott már? Rádférne a kezelés, mert látszik, hogy van baj, nem kicsi.
34# A gyerekek viselkedése miért referenciaértékű a statisztikádban?
A középiskolás gyerekek egymást szekálják, bégetnek, mekegnek, lökdösődnek, dobálóznak.
Ne próbáld meg rám kivetíteni ami rátok igaz és ne is utánozz mert nem fog menni.
Képzeld engem nem utál összesen annyi ember itt mint egyetlen skorpiót a városunkban, szóval nem tudom honnan vetted ezt, de nagyon melléfogtál.
És hiába is tagadod, a skorpiókat ha tetszik, ha nem az emberek többsége (80-90%) utálja egy idő után mert mindenki rájön milyen alattomos férgek! Szóval nem mi vagyunk a hülyék, hanem a skorpiók! Ők vannak kevesebben és őket utálják többen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!