Skorpió és ikrek párosa? Mennyire jó vagy rossz? Skorpió lány, ikrek fiú
Ikrek férfi vagyok. Volt skorpió barátnőm. A közvéleménnyel ellentétben egyáltalán nem volt annyira félelmetes és borzalmas mint ahogyan azt leírják. Szétmentünk aztán, ez igaz, de semmi komolyra nem kell gondolni, nem voltak hatalmas háborúk. Simán csak felismertük, hogy nem passzolunk egymáshoz annyira és elhidegültünk, de ennek ellenére nem haraggal váltunk meg egymástól, hanem semlegesen.
De, hogy nagyon kis szàzalékban alátámasszam a sztereotípijákat, az azért igaz, hogy volt benne egy ilyen birtokolni akaró, neki mindent, nekem semmit fajta stílusa, de aztán nagyon gyorsan helyreraktam és azért tudatosítottam benne, hogy tudja, hol a helye. Aztán abbamaradt ez a viselkedése.
Egész egyszerűen ő megértette, hogy engem nő nem fog irányítani és kontrollálni, én pedig megértettem, hogy ha én nem kacsintgatok félre akkor ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!