Rák és kos legrosszabb páros? Tényleg annyira rossz páros? Én Rák vagyok legnehezebb Skorpióval jövök jól ki pedig állítólag szuper páros!
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 16:34
1/4 anonim válasza:
Kos vagyok, rák a párom és nem hinném hogy rossz a kapcsolatunk. Tudni kell kezelni a másikat.
Én kosként a bakkal és az oroszlánnal nem tudok kijönni.
2/4 anonim válasza:
Ennek még mindig nincs köze ahhoz hogy mikor születtél. Mondjuk úgy még jó hogy nem jössz ki a másikkal ha úgy kezded hogy fuuh ő iker és vele nem jövök ki szóval utálni kell ›:(
4/4 anonim válasza:
Exemmel így voltunk, és jó kapcsolat volt... a végén elhidegültünk egymástól ugyan, de egy olyan 5 évig nagyon jól elvoltunk és szerettük egymást; messze nem volt igaz a háromnegyede sem annak, amit az ilyen "melyik csillagjegy melyikhez passzol" okosságban írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!