Szerintetek melyik a legrosszabb, legnehezebb küldetés a GTA San Andreasban?
egyértelmű :D
Wrong side of the tracks
All you had to do was follow the damn train CJ :D
Meg volt mikor valami vak csávóval kellett menni lövöldözni,nem nagyon emlékszek már de az is az agyamra ment
Gondoltam, hogy az lesz az első válasz. :) Érdekes, én annak ellenére, hogy én is sokszor próbálkoztam azzal a küldetéssel (hetedik próbálkozásra sikerült), mókának gondoltam, kifejezetten élveztem.
Én az Og Loc küldetés százmilliomodik elhibázásánál mentem át super rage módba. Egy kicsit pihentettem is a küldetéseket azután, inkább graffitiket fújkáltam, és fejlesztettem a motoros tapasztalatot, hogy végre sikerüljön az a nyomorék misszió. No lám, amikor megpróbáltam újból, elsőre sikerült. Megérte növelni a motoros tapasztalatot!
Ezeken kívül a Cesar Vialpando, Robbing Uncle Sam és Life's a Beach missziókkal szenvedtem sokat. (A Robbing Uncle Sam tízmilliomodik mission failed üzeneténél extra super rage üzemmódba mentem át, azt a rohadt targoncát baromi nehéz irányítani, Ryder pedig nem tudja magát megvédeni).
Zero küldetéseit nem szerettem, különösen a "vadásszuk le a támadó minirepcsiket" missziót ("Air Raid", ha jól emlékszem).
Valami csoda folytán a "Wrong side of the tracks" nekem elsőre sikerült. Jó régen volt, internet nuku, szóval akkor még nem is tudtam, mennyire hírhedt ez a misszió. :)
Utáltam Zero küldetéseit, de érdekes módon az Air Raid-et szerettem. A másodikkal egyszer próbálkoztam, és elhatároztam, hogy soha többet. Azt a rohadt repülőt lehetetlen irányítani. A harmadik küldetés pedig még bonyolultabbnak látszik.
Eredetileg 100%-ra terveztem kivinni a játékot, de a Zero küldetések és az autósiskola (plusz motoros, repülős, hajós) iskola meg a hasonlók miatt inkább elvetettem ezt a tervet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!