Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik a legrossza...

Szerintetek melyik a legrosszabb, legnehezebb küldetés a GTA San Andreasban?

Figyelt kérdés
Most csak a SA-t kérdezem, más GTA-kból ne mondjatok küldetéseket. És lehetőleg trollokat nem kérek, egyszer feltettem egy kérdést a legutáltabb/legkedveltebb Gta Sa-szereplőkről/bandákról, erre valami balf..asz széttrollkodta az egészet. Ezt szeretném elkerülni, tisztességes válaszokat kérek. Szerintetek melyik a legrosszabb küldetés a játékban?

2018. jún. 19. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Zero utolsó küldije. Curse you Berkley!

Nálam nem tépi ki a biztosítékot a wrong side of the tracks :D

2018. dec. 30. 00:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Repülős iskola, Supply Lines. Ezek húznak fel a legjobban. Kedvenc GTA-m a San Andreas, de ezt a két küldit úgy utálom, mint a szahart (plusz a repülős küldiket úgy összességében). És igen, tudom hogy a Supply Lines nem kötelező.
2019. márc. 20. 20:22
 13/14 anonim válasza:
Mióta megjelent Zéró nem megy.De minden iskola 100% vagy 99%.
2019. jún. 21. 00:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Learning to Fly. Gyűlölöm, minden porcikámmal. Ugyanez vonatkozik a többi repcsis küldetésre is (Freefall, Vertical Bird, NOE). Zero küldetéseit sem szeretem (kivéve az Air Raid-et). Megemlítendő még a Cesar Vialpando küldetés, OG Loc, Robbing Uncle Sam és Life's a Beach, de ezeknek aztán ráéreztem az ízére, így már nem utálom őket. Korábban a Running Dog küldetést is utáltam (amikor először játszottam a San Andreassal), mert a fickó folyamatosan meglépett tőlem (akkor még tapasztalatlan voltam ugye). Most már lefűrészelt csövűvel pikk-pakk kicsinálom.

Sokakkal ellentétben én nem utálom a Wrong Side of the Tracks-et. Sosem sikerült elsőre, de mégis egy élvezetes küldetésnek találom.

2019. okt. 21. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!