Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ilyen rossz emberek a...

Miért ilyen rossz emberek a skorpiók?

Figyelt kérdés

Lételemük az áskálódás, keresztbetevés másoknak ok nélkül, bosszúállás, irigykedés, rosszízű pletyka híresztelés, erősebb csillagjegyek/emberek nem elfogadása és provokálása, túlzott önbizalom mutatása miközben belül egy gyenge sebezhető sz.rok stb stb.

Mindig olyan átlátszó például az is, hogy amikor dicsekednek, nagyzolnak, viszont valaki ettől nem dobja magát hanyatt és még meg is jegyzi, hogy minek dicsekednek és kit érdekel, akkor még nekik áll feljebb.

Az is nagyon irritáló bennük, ha egy adott személyt akarnak valahogy "piszkálni" viszont az adott személy arra nem reagál rá vagy simán csak nem karcolja meg a próbálkozása (mivel erősebb ember) akkor próbálkozik ilyen megkerüléses undorító taktikával, hogy akkor a kinézett személyhez közelállóknál próbálkozik pl. Hülyének való beállítással, kigúnyolással stb.

Mindenesetre ezeken kívül még rengeteg olyan negatív tulajdonságuk van amit fel lehetne még sorolni és az sem véletlen hogy ők a legutáltabb jegy...

Félreértés ne essék, vannak jó tulajdonságok is, de azok eltörpülnek a rengeteg undorító mellett.

Ja és kedves skorpiók, ne is próbálkozzatok azzal a magyarázattal, hogy nem ismerem eléggé a jegyeteket és jellemeteket... dehogynem, pont ez a baj: évekig volt egy skorpió barátom kiismertem nagy nehezen minden apró hülyeségét és egy csalódás számomra ez a nagy hűhó meg titokzatosságoskodás a nagy semmiért!

2021. dec. 5. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/110 anonim ***** válasza:
79%
Én skorpió vagyok. Anyum amíg élt, mindíg arra nevelt, hogy nyíltan álljak ki magamért, sohasem kerüljem a problémákat, ha valakivel gondom van álljak elé, valamint mindíg segítsem a rászorulót, ne én legyek az, aki mégegyet belé rúg. Ezek szerint is élek. Te általánosítasz és végtelenül ostoba vagy.
2021. dec. 5. 15:54
 12/110 anonim ***** válasza:
94%
Ó, ha láttam volna előző írásod le sem írom....nem vagyunk egy szintén.
2021. dec. 5. 15:56
 13/110 anonim ***** válasza:
78%
Akkor csinálom ezt, ha beletolakodnak kéretlenül az intim szférámba. Magamtól nem beszélgetek, 1-2 tőmondatot mondok, de ha valaki jön a 10ezer kérdésével a magán dolgaimra úgy, hogy nem ismerem, köze nincs hozzá, akkor ne csodálkozzon, ha védekezni fogok. Kérdező, ha te meg ezt nem bírod, minek esel 6x ugyanabba a hibába? Kerüld a skorikat, látszik, hogy nem valók neked!
2021. dec. 5. 16:13
 14/110 anonim ***** válasza:
78%
Én úgy kommenteltem hogy nekem közöm sincs sehogy a Skorpió jegyhez és azok se igazak amiket írtál tehát teljesen elfogulatlanul
2021. dec. 5. 16:14
 15/110 A kérdező kommentje:

Ostobák vagytok és átlátszóak, viszont próbáltok úgy tenni mintha nem! Tipikus skorpió tulajdonság..

Persze... én vagyok az ostoba és én általánosítok XDDD nyilván az összes többi ember is akik szerint a leggázabb jegy... nyilván ezért is írja minden oldal és mondja rengeteg ember is. És annyira nem vagytok ti veszélyesek, hogy kerülni kelljen titeket, hiába is hiszitek azt. ;)

2021. dec. 5. 16:35
 16/110 A kérdező kommentje:

"Nem vagyunk egy szintén"

Ennyi. A rólad kialakult képet támasztottad most alá. Egy beképzelt, túlzott önbizalommal rendelkező egyén vagy, aki belül nagyon is sebezhető, és lenézel másokat. :D

2021. dec. 5. 16:38
 17/110 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon nem vagy rendben nagyon durván
2021. dec. 5. 16:54
 18/110 anonim ***** válasza:
97%
Aki nem ért egyet a kérdezővel az Skorpió😅
2021. dec. 5. 16:54
 19/110 A kérdező kommentje:
Utolsó te kicsit el vagy tévedve szerintem. Egy szóval sem állítottam, hogy te az vagy. Ha nem tűnt volna fel, neked egy szót sem írtam a válaszaidra 😂 én azoknak írtam vissza akik egyértelműen azok. Szövegértés 1-es, ülj le! :)
2021. dec. 5. 17:06
 20/110 A kérdező kommentje:
#17 mondod ezt te, aki még mindig nem fogta fel, hogy a skorpiók azok akik kevesebben vannak, nem pedig azok akik őket utálják! ;) érdekes, hogy míg egy skorpió egyedül van és szent meggyőződése, hogy a világ a hülye, addig minimum 10 ember utálja őket. Nem tudom, akkor melyik oldal a gázabb. xD
2021. dec. 5. 17:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!