Volt már olyan álmotok, amiben "meghaltatok"?
Köszönöm az eddigi válaszokat, elképesztőek! Várom a további beszámolókat is...
Igen, nekem is volt már szerencsém összetalálkozni egy "halálos" álommal.
Fényes nappal volt, nagyon csendes volt minden. A hálószobában voltam, mikor egyszercsak egy furcsa hangra lettem figyelmes...kinéztem hát az ablakon, egy repülőgépet láttam az égen, nagyon magasan, de valahogy tudtam, hogy ez a különös hang a repülő felől jön...egyszer csak felém fordult a repülő, és egyre közelebb és közelebb ért hozzám, valahogy tudatosult bennem, hogy semmi sem állíthatja meg, egyenesen belém fog csapódni, de nem tudtam mozdulni, csak néztem, és néztem...az utolsó pillanatban a földre buktam, de valahogy láttam, ahogyan a repülő a közeli benzinkútba csapódik...egy hatalmas robbanás, és egyszerre csak furcsa érzés fogott el...nem tudtam lélegezni, sem mozogni...egy sárgás-zöldes fényt láttam csak magam előtt, és látni véltem magamat felülről, pontosabban a holttestemet a romok alatt, amint fekszik...csupa vér voltam...és egyszer csak riadtam, akár egy amerikai horrorfilmben...rettenetes volt, mind a mai napig hatással van rám...
16:27-es! Nagyon tetszik az "elvérzős" álmod! :P
Hány éves is vagy te, hogy ilyenekről "álmodozol"??
Hát a faszletépős dologig nekem is tetszett! :)
25 éves vagyok, egyébként ez egy igen régi álmom, azt hiazem úgy 18-19 éves korom körül lehetett! Beteg tudom! :)
Megtörtént velem jópárszor.Volt hogy atomrobbanásban haltam meg.Olyan is volt,hogy megyek az utcán,hirtelen a sarok mögül egy maszkos rabló ugrik elém és leszúr.Olyan is volt hogy lelőttek.
De a legdurvább,ami megragadt,az az volt,amikor hóviharban voltam,és elkezdett eltűnni a ruhám,egyre jobban fáztam,végül összeestem,az eget néztem,elkezdtem egyre szarabbul látni,meg fuldoklani kezdtem,aztán végül megfagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!