Egy klasszikus kérdés, mi volt a legkomolyabb álmotok?
Nekem az egyik az amikor megálmodtam a világvégét, nagyon ijesztő volt, de utólag belegondolva a látványt tekintve gyönyörű. Fenn volta ma budai hegyekben és láttam ahogy egy atombomba csapódik Budapestbe, a központi részbe olyan minőségű volt a látvány mintha egy Hollywood-i akciófilmet vetítem volna le magam előtt.
Ami még komoly volt, amikor egyszer részt vettem a II. Világháborúban, elég ijesztő volt;
Még egy kedves első álomemlékem egész kis koromból, egy őzikét nézek ahogy sétál az erdőben és hihetetlen boldog vagyok! :)
Álltam már a pokol kapujában, bűzlő, vérszagú hullákkal körülvéve, egy kutya kísért oda; láttam egyszer, ahogy megáll az idő, és megragadunk benne ketten, egy förtelmes valaha-volt-emberrel; küzdöttem az életemért élőhalottak között, csak hogy én is közéjük kerüljek, és szemezhessek egy férfi shotguncsövével; láttam a védőangyalom, és megbántam, mikor elhagytam; láttam egy Istent, démoni vigyorral, ahogy kigúnyolt, és elvette tőlem a szerettemet.
Most komolyan egyet kéne választanom?
Utálok álmodni.
Élve elégtem és fájt is. Kívülről láttam magam megsemmisülni. Egy égből jövő tűzcsóva égetett el, valami sziklás helyen, épp menekültem valami elöl.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!