Volt már olyan álmotok, ami beteljesült?
Egy rapper dalszövegein tanultam meg angolul, és egyszer vele álmodtam, h gyerekeink lettek. Ez jó pár éve volt. Most ott vagyok , h multkor megint vele álmodtam és azt mondta, h ne foglalkozzam semmivel, csak tanuljam a nyelvet. ( nem láttam, csak a hangját hallottam ) Igy is most megyek továbbképzésre.. Egy hete megint vele álmodtam ( elhanyagoltam a tanulást ) , azt h keresett, de elkerültük egymást. Eddig nem érdekelt, de mot felkeltette az érdeklödésem. Mit jelenthet ez? elsö és a mostani álmom közt eltelt 5 év.
Ide nem illö válaszokat nem kérek! Köszönöm
Szerintem ez csak azt jelentheti, hogy ahogy elhanyagoltad a tanulást, meg "eddig nem érdekelt", de most foglalkozol ezzel a kérdéssel, előjött megint, és azért álmodtál erről. :) Az álmok sosem üzennek úgy, hogy pontosan azt álmodod, ami történni fog. Tudatalattid játszik, egy-egy emlék, és hasonlók. Jelentést nem látok benne, de attól függ ez, hogy te hogy látod, és milyen érzést vált ki benned.
(1. válaszoló)
Volt már nekem is, ami beteljesült.
Egyszer pár éve az akkori legjobb barátnőmmel álmodtam. Részletekre nem emlékszem, de a lényeg az volt, "elvesztettük egymást". Nem tudom, érte-e valami, vagy csak simán összevesztünk.
Mikor ezt elmeséltem neki, csak nevetett, és közölte, ilyen nem fordulhat elő.
Kb egy hónappal ezután ok nélkül összeveszett velem, azóta nem beszélünk.
Ne hallgass rap-et, az elég ciki.
De előbb utóbb kinövöd.
Utolsó! te ne halgass semmit, látom, amit hallgatsz, csak az agyad helyét rombolja!
"elhanyagoltam a tanulást"
Te írtad hogy elhanyagoltad, csak azért gondoltam így. :) Vannak ilyenek, hogy már rég el is felejted, egyszer mégis előjön az a dolog. Szerintem már mindenkivel megesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!